Άλλος ένας Θοδωρής έρχεται να προστεθεί στην παρέα της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος», την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020, στις 23:00, καθώς οι Θοδωρής Βαμβακάρης και Τάκης Γιαννούτσος υποδέχονται τον Θοδωρή Αθερίδη.

Ο αγαπητός ηθοποιός, σε μια συζήτηση στην οποία κυριαρχεί η ειλικρίνεια, θυμάται στιγμές από τη ζωή του που τον καθόρισαν και εξομολογείται τις φοβίες και τους εφιάλτες που τον βασάνιζαν από τα παιδικά του χρόνια. Παραδέχεται την αδυναμία που έχει στην κόρη του και στον εγγονό του, ενώ θυμάται την ειδική δυσκολία της πρώτης κινηματογραφικής εμφάνισής του, καθώς και το λάθος που έγινε στο όνομά του στους τίτλους της ταινίας.

Ακόμη, αποκαλύπτει ποιος τον ενέπνευσε, ώστε να υποδυθεί τον Θοδωρή στην τηλεοπτική σειρά που τον έκανε διάσημο, το «Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς».

Μιλάει, επίσης, με συγκίνηση για την πολύχρονη μάχη του με το αλκοόλ, που, όπως χαρακτηριστικά λέει, είναι «τοκογλύφος» και για το «ευχαριστώ» που οφείλει στη γυναίκα, η οποία τον βοήθησε να το παλέψει και να το ξεπεράσει.

Φυσικά, από μια κλασική αντροπαρέα, δεν λείπει η κουβέντα… για γυναίκες και για μπάλα, γύρω από το κλασικό δίλημμα «Ρονάλντο ή Μέσι»;

Μοιράσου το άρθρο: