Το πρώτο επεισόδιο του 10ου κύκλου της οικογενειακής σειράς «Ο τόπος της καρδιάς μας» (Heartland), παραγωγής Καναδά, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τετάρτη 1η Απριλίου 2020 και ώρα 15:30.

Γενική υπόθεση: Η Heartland είναι ένα αγρόκτημα αλόγων στην ύπαιθρο της Alberta, που η Amy αποκαλεί σπίτι της. Η Amy έχει κληρονομήσει την ικανότητα της μητέρας της να ακούει τα άλογα και τους ανθρώπους και να κατανοεί τι πραγματικά χρειάζονται. Μετά το θάνατο της μητέρας της, προσπάθησε να φτιάξει την σχέση της με την αδελφή της Lou, η οποία εγκατέλειψε τη δουλειά της για να έρθει στο σπίτι και να βοηθήσει στη διαχείριση της Heartland. Η επιστροφή του αποξενωμένου πατέρα τους, Tim που ξαναμπήκε στη ζωή τους όταν έμαθε για θάνατο της Marion θα προκαλέσει μπερδέματα.

 

(10ος Κύκλος) – επεισόδιο 1ο: «Αλλαγές εν όψει» 

Καθώς η Έιμι και ο Τάι προετοιμάζονται να γίνουν γονείς, πρέπει να δουλέψουν μαζί για να επιλύσουν ένα σοβαρό πρόβλημα εγκυμοσύνης. Στο μεταξύ, η Τζόρτζι σκέφτεται να εγκαταλείψει την Ομάδα Εξτρίμ μετά την έλευση μιας νέας προπονήτριας, ενώ η Λου διχάζεται για το αν θα πρέπει να πραγματοποιήσει ένα νέο επιχειρηματικό άνοιγμα που ίσως την κρατήσει μακριά από την οικογένειά της στο Χάρτλαντ. Ο Τζακ συνεργάζεται με τον Μιτς για να φέρει εις πέρας τις δουλειές του κοπαδιού, κάνοντας τον Τιμ να νιώσει παραγκωνισμένος. Ταυτόχρονα, η Τζόρτζι και ο Άνταμ βρίσκουν τον ιδανικό τρόπο να γιορτάσουν την επέτειό τους.

Παίζουν: Amber Marsall, Shaun Johnston, Graham Wardle, Michelle Morgan.
Η σειρά «Heartland», που θα ολοκληρωθεί σε 18 ωριαία επεισόδια (10ος κύκλος), βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα της Lauren Brooke και περιγράφει την ταραχώδη ζωή της δεκαεξάχρονης Amy Fleming, καθώς αγωνίζεται να εξισορροπήσει τις κοινωνικές, ρομαντικές και συναισθηματικές πιέσεις της εφηβείας μετά το τραγικό ατύχημα της μητέρας της, Marion.

Μοιράσου το άρθρο: