Το 11ο και 12ο επεισόδιο του δέκατου κύκλου της οικογενειακής δραματικής σειράς «Ο τόπος της καρδιάς μας» (Heartland), παραγωγής Καναδά 2019, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020 και ώρα 17:30.

Γενική υπόθεση: Η σειρά «Heartland» βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα της Λόρεν Μπρουκ και περιγράφει την ταραχώδη ζωή της δεκαεξάχρονης Έιμι Φλέμινγκ, καθώς αγωνίζεται να εξισορροπήσει τις κοινωνικές, ρομαντικές και συναισθηματικές πιέσεις της εφηβείας έπειτα από ένα τραγικό δυστύχημα της μητέρας της, Μάριον.

Επεισόδιο 11ο. Όταν η Τζόρζι παλεύει με μία νέα πρόκληση, η Έιμι τη βοηθά να ανακαλύψει την αιτία. Έπειτα, οι χειρότεροι φόβοι της Έιμι γίνονται πραγματικότητα όταν ο Τιμ συμμετέχει γεμάτος ζήλο στα προγεννητικά μαθήματα μαζί της. Εντωμεταξύ, ο Τζακ έχει να αντιμετωπίσει μία εκνευρισμένη Κέιτι όταν η αργοπορημένη επιστροφή της Λου στο Χάρτλαντ τον αναγκάζει να κάνει τις προετοιμασίες για το σχολείο. Η Έιμι, αμφιταλαντεύεται για ένα μυστικό που γνωρίζει, όταν η Κας είναι πεπεισμένη ότι ο Κέιλεμπ την απατά. Και η Τζέιντ εκπλήσσεται που βλέπει μία άλλη πλευρά του Κλέι όταν υπερασπίζεται τη θεία του την Κέισι.

Επεισόδιο 12ο. Αφού χτυπάει η τραγωδία, η Έιμι και η Τζόρτζι δουλεύουν μαζί για να βοηθήσουν το άλογο κούρσας ελιγμών του Τιμ που του έμεινε τραύμα από την πυρκαγιά. Εντωμεταξύ ο Τζακ βοηθάει τον Τιμ, την Κέισι και όλη την κοινότητα του ροντέο να ξεπεράσουν μία ολέθρια απώλεια. Και η Τζέιντ αποκτά άδεια να αγωνίζεται στην επαγγελματική κατηγορία, αλλά πολύ γρήγορα παρασύρεται στον ξέφρενο τρόπο ζωής αυτού του κόσμου.

Μοιράσου το άρθρο: