Το πέμπτο επεισόδιο του 10ου κύκλου της οικογενειακής σειράς «Ο τόπος της καρδιάς μας» (Heartland), παραγωγής Καναδά, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τρίτη 7 Απριλίου 2020 και ώρα 15:30.

Γενική υπόθεση: Η Heartland είναι ένα αγρόκτημα αλόγων στην ύπαιθρο της Alberta, που η Amy αποκαλεί σπίτι της. Η Amy έχει κληρονομήσει την ικανότητα της μητέρας της να ακούει τα άλογα και τους ανθρώπους και να κατανοεί τι πραγματικά χρειάζονται. Μετά το θάνατο της μητέρας της, προσπάθησε να φτιάξει την σχέση της με την αδελφή της Lou, η οποία εγκατέλειψε τη δουλειά της για να έρθει στο σπίτι και να βοηθήσει στη διαχείριση της Heartland. Η επιστροφή του αποξενωμένου πατέρα τους, Tim που ξαναμπήκε στη ζωή τους όταν έμαθε για θάνατο της Marion θα προκαλέσει μπερδέματα.

 

(10ος Κύκλος) – επεισόδιο 5ο: «Δείξε τι αξίζεις»

Όταν ένα από τα ομαδικά παιχνίδια στη σχολή ροντέο του Τιμ αποκτά ανταγωνιστικό χαρακτήρα, η Τζόρτζι αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον αλαζόνα αντίζηλο της Τζέιντ. Στο μεταξύ, η Έιμι και η Κας έρχονται σε αντιπαράθεση σχετικά με τη θέση του Τάι στην κλινική μέχρι που ένα επείγον περιστατικό τις αναγκάζει να συμφιλιωθούν. Ταυτόχρονα, ο Τζακ προσφέρεται να βοηθήσει τον Τιμ στη διοργάνωση ενός αγώνα προσανατολισμού με άλογα προκειμένου να αποφύγει ένα δείπνο με τη σνομπ θεία της Λίσα.

Παίζουν: Amber Marsall, Shaun Johnston, Graham Wardle, Michelle Morgan.
Η σειρά «Heartland», που θα ολοκληρωθεί σε 18 ωριαία επεισόδια (10ος κύκλος), βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα της Lauren Brooke και περιγράφει την ταραχώδη ζωή της δεκαεξάχρονης Amy Fleming, καθώς αγωνίζεται να εξισορροπήσει τις κοινωνικές, ρομαντικές και συναισθηματικές πιέσεις της εφηβείας μετά το τραγικό ατύχημα της μητέρας της, Marion.

Μοιράσου το άρθρο: