Το πρώτο επεισόδιο του δωδέκατου κύκλου της οικογενειακής δραματικής σειράς «Ο τόπος της καρδιάς μας» (Heartland), παραγωγής Καναδά 2019, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 και ώρα 15:30.

Γενική υπόθεση: Η σειρά «Heartland» βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα της Λόρεν Μπρουκ και περιγράφει την ταραχώδη ζωή της δεκαεξάχρονης Έιμι Φλέμινγκ, καθώς αγωνίζεται να εξισορροπήσει τις κοινωνικές, ρομαντικές και συναισθηματικές πιέσεις της εφηβείας έπειτα από ένα τραγικό δυστύχημα της μητέρας της, Μάριον.

Η Χάρτλαντ είναι ένα αγρόκτημα αλόγων στην ύπαιθρο της Alberta, που η Έιμι αποκαλεί σπίτι της. Η Έιμι έχει κληρονομήσει την ικανότητα της μητέρας της να ακούει τα άλογα και τους ανθρώπους και να κατανοεί τι πραγματικά χρειάζονται. Μετά το θάνατο της μητέρας της, προσπάθησε να φτιάξει τη σχέση της με την αδελφή της Λου, η οποία εγκατέλειψε τη δουλειά της για να έρθει στο σπίτι και να βοηθήσει στη διαχείριση της Χάρτλαντ. Η επιστροφή του αποξενωμένου πατέρα τους Τιμ, που ξαναμπήκε στη ζωή τους όταν έμαθε για το θάνατο της Μάριον, θα προκαλέσει μπερδέματα.

(12ος Κύκλος) – Επεισόδιο 1ο

Η Έιμι και ο Τάι έχουν γονεϊκά προβλήματα, αλλά η φροντίδα μιας τραυματισμένης φοράδας και του μικρού της θα τους βοηθήσει να βρουν τη λύση.
Στο μεταξύ, η Λου επιστρέφει κι έχει να πάρει μια μεγάλη απόφαση, αλλά μια απόφαση του Μιτς αναστατώνει την οικογένεια.
Η Τζόρτζι παλεύει με τους φόβους της από το παρελθόν, όταν της ζητείται να δώσει μια συνέντευξη.
Κι ενώ ο Τιμ σκέφτεται να πάει τη σχέση του σε άλλο επίπεδο ο Τζακ και η Λίσα ενδεχομένως ν’ αντιμετωπίσουν προβλήματα στη δική τους.

Παίζουν: Amber Marsall, Shaun Johnston, Graham Wardle, Michelle Morgan.

Μοιράσου το άρθρο: