Το δέκατο επεισόδιο του ενδέκατου κύκλου της οικογενειακής δραματικής σειράς «Ο τόπος της καρδιάς μας» (Heartland), παραγωγής Καναδά 2017, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τρίτη 12 Μαΐου 2020 και ώρα 15:30.

Γενική υπόθεση: Η σειρά «Heartland» βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα της Λόρεν Μπρουκ και περιγράφει την ταραχώδη ζωή της δεκαεξάχρονης Έιμι Φλέμινγκ, καθώς αγωνίζεται να εξισορροπήσει τις κοινωνικές, ρομαντικές και συναισθηματικές πιέσεις της εφηβείας έπειτα από ένα τραγικό δυστύχημα της μητέρας της, Μάριον.

Η Χάρτλαντ είναι ένα αγρόκτημα αλόγων στην ύπαιθρο της Alberta, που η Έιμι αποκαλεί σπίτι της. Η Έιμι έχει κληρονομήσει την ικανότητα της μητέρας της να ακούει τα άλογα και τους ανθρώπους και να κατανοεί τι πραγματικά χρειάζονται. Μετά το θάνατο της μητέρας της, προσπάθησε να φτιάξει τη σχέση της με την αδελφή της Λου, η οποία εγκατέλειψε τη δουλειά της για να έρθει στο σπίτι και να βοηθήσει στη διαχείριση της Χάρτλαντ. Η επιστροφή του αποξενωμένου πατέρα τους Τιμ, που ξαναμπήκε στη ζωή τους όταν έμαθε για το θάνατο της Μάριον, θα προκαλέσει μπερδέματα.

(11ος Κύκλος) – Επεισόδιο 10ο. Ο Τάι βρίσκεται σε μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση και η Έιμι, για να τον σώσει, στρέφεται προς μια αναπάντεχη πηγή για να την καθοδηγήσει. Εντωμεταξύ ο Τιμ θα δεχτεί συμβουλές για τη ζωή και το παρελθόν του που δεν ζήτησε ποτέ. Η Τζόρτζι προσπαθεί να συγκεντρωθεί στους επερχόμενους αγώνες, αλλά η πίεση από τη Βαλ κλονίζει την αυτοπεποίθησή της. Επίσης ο Πίτερ και ο Μιτς καταφέρνουν να συνεργαστούν για να φροντίσουν μια πολύ γκρινιάρα Λίντι, ενώ η Έιμι και ο Τάι λείπουν.

Παίζουν: Amber Marsall, Shaun Johnston, Graham Wardle, Michelle Morgan.

Μοιράσου το άρθρο: