Το εξαιρετικό δράμα εποχής «Οι τρεις αδελφές» (Les Trois Soeurs / Three Sisters), συμπαραγωγής Arte France, Comedie Francaise, Agat Films et Cie, Ad Vitam 2015, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, να απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Πέμπτη 1η Αυγούστου 2019 και ώρα 23:00.

Υπόθεση: Σε μια μικρή επαρχιακή πόλη στην καρδιά της ρωσικής υπαίθρου, τρεις νεαρές γυναίκες, ονειρεύονται την επιστροφή τους στη Μόσχα, από όπου προέρχονται. Βρίσκοντας διασκέδαση από τις επισκέψεις των Ρώσων στρατιωτών, η Μάσα, η πρώτη από τις αδελφές, εγκλωβισμένη σε έναν βαρετό γάμο, ερωτεύεται έναν διοικητή του ρωσικού στρατού. Η Όλγα νιώθει να ενθουσιάζεται ξανάμε τις χαρές της ζωής και η Ιρίνα αρραβωνιάζεται έναν υπολοχαγό. Όμως, κάποια στιγμή, τα στρατεύματα αποχωρούν και η μοναξιά επιστρέφει στη ζωή των τριών αδελφών. Τίποτα δεν θα είναι, πια, το ίδιο…

Η ταινία, που βασίζεται στο θεατρικό έργο του Άντον Τσέχοφ, κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Δραματικής Τηλεοπτικής Ταινίας για το 2015.

Σκηνοθεσία-σενάριο: Βαλέρια Μπρούνι Τεντέσκι.

Παίζουν: Ερίκ Ρουφ, Μπρούνο Ραφαέλι, Φλοράνς Βιαλά, Κοραλί Ζαχονέρο, Λοράν Στοκέρ, Μισέλ Βιλερμόζ, Έλσα Λεπόβρ, Ζιλ Νταβίντ.

Διάρκεια: 110΄

Μοιράσου το άρθρο: