Περίεργα υλικά; «Πειραγμένες» συνταγές; Απρόσμενοι συνδυασμοί; Υλικά που δεν τα βρίσκεις ούτε σε λεξικό; Πιάτα με σουρεαλιστική ονομασία ή πιάτα με ονομασία προέλευσης; Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, στις 13:15, ο γνωστός σεφ Νικόλας Σακελλαρίου φέρνει την «ΠΟΠ μαγειρική» στην ΕΡΤ2, με νόστιμα πιάτα από πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα.

«Κελιφωτό φιστίκι Μεγάρων, Κρασοτύρι Κω, Μήλα Ντελίσιους, Πιλάφα Τριπόλεως»

Ο αγαπημένος σεφ Νικόλας Σακελλαρίου μάς ξεναγεί στον κόσμο των ΠΟΠ προϊόντων και μας μαγειρεύει πίτα με κιμά και κελυφωτό φιστίκι Μεγάρων, σαλάτα με κριθαράκι, λαχανικά και κρασοτύρι Κω και μπιφτεκάκια με μήλα ντελίσιους πιλαφά Τριπόλεως.

Στην παρέα μας ο Γιάννης Αμοράτης παραγωγός του φυστικιού Μεγάρων μάς μιλάει για τα εκλεκτά φυστίκια Μεγάρων, ενώ ο διατροφολόγος Γιάννης Κάλφας για τα μήλα ντελίσιους πιλαφά Τριπόλεως.

«ΠΟΠ Μαγειρική» Η Ελληνική φύση στα καλύτερα της, κάθε Σάββατο και Κυριακή, στην ΕΡΤ2

 

«ΠΟΠ Μαγειρική» – H ελληνική φύση στα καλύτερά της, κάθε Σάββατο και Κυριακή, στην ΕΡΤ2

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου

Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη

Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης

Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς

Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης

Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions

Έτος παραγωγής: 2020

Μοιράσου το άρθρο: