Κάθε Παρασκευή, από τις 12 έως τη 1 το μεσημέρι, ακούστε στο Πρώτο Πρόγραμμα την εκπομπή του Περικλή Βασιλόπουλου «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο», με φιλοξενούμενο το δημοσιογράφο Αντώνη Παπαγιαννίδη.

Ειδικότερα, αυτή την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 καλεσμένοι είναι:

Ο Κώστας Δουζίνας, καθηγητής Φιλοσοφίας του Δικαίου στο Birkbeck College στο Λονδίνο και βουλευτής, ο οποίος μιλάει με αφορμή το άρθρο του για τον Τζέρεμι Κόρμπιν «Μαθαίνοντας από τον Κόρμπιν» («Εφημερίδα των Συντακτών», 6/6/2017) και για τις βρετανικές εκλογές.

Ο Ηλίας Μόσιαλος, καθηγητής Πολιτικών Υγείας στο London School of Economics, ο οποίος μιλάει με αφορμή το άρθρο του «Θα χάσει η Τερέζα Μέι τις εκλογές λόγω Υγείας;» («Τα Νέα», 31/5/2017).

Ο Γιώργος Σωτηρέλης, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο οποίος μιλάει με αφορμή το βιβλίο του «Ποια Αριστερά;», όπου προτείνει την πανευρωπαϊκή αναγκαιότητα ανάπτυξης διαλόγου των τμημάτων της Ευρωπαϊκής Αριστεράς (Σοσιαλιστές, Ριζοσπαστική Αριστερά, Οικολόγοι) και ενδεχομένως την προοπτική μιας συγκυβέρνησης (Πορτογαλία – Σουηδία).

Επιμέλεια-δημοσιογραφική έρευνα-παρουσίαση: Περικλής Βασιλόπουλος.

Συντονιστείτε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8!

Info:

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017, 12:00-13:00

Εκπομπή: «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο»

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert

Μοιράσου το άρθρο: