Την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί παράσταση flamenco -παρουσία κοινού- στο Studio E της ΕΡΤ με την ομάδα «De Todas Formas».

Η ομάδα «De Todas Formas» προσεγγίζει την ιδιαίτερη τέχνη του flamenco με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, μελωδίες και ρυθμούς που εναλλάσσονται, σβήνουν και ξαναγεννιούνται. Βασισμένοι σε πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις και χορογραφίες, συνθέτουν το δικό τους μοναδικό ψηφιδωτό, που αρχίζει και καταλήγει πάντα στο flamenco.

Την ομάδα «De Todas Formas» αποτελούν οι: Ηλέκτρα Χρυσάνθου (χορός), Ντίνα Κεσσέ (χορός, Ρalmas), Yota Baron (τραγούδι), Γιάννης Παπαγιαννούλης (κρουστά/σύνθεση), Παναγιώτης Καρτίμπελης (κιθάρα/σύνθεση), Παναγιώτης Μπουραζάνης(ηλεκτρικό μπάσο/σύνθεση).

Η μουσική παράσταση θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από τις συχνότητες του Τρίτου Προγράμματος στις 22:00.

Η είσοδος για το κοινό, που επιθυμεί να παρακολουθήσει την παράσταση στο Studio Eστο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή (Λ. Μεσογείων 432), είναι ελεύθερη, με κράτηση θέσεων.

Για κρατήσεις θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση trito@ert.gr με την ένδειξη «Δήλωση συμμετοχής για την παράσταση Flamenco της 17ης Μαΐου στο Studio Ε». Η κάθε συμμετοχή δικαιούται μέχρι δύο (2) θέσεις.

Την παράσταση-εκπομπή παρουσιάζει ο Δημήτρης Τρίκας.

Info:

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 στις 22:00

Flamenco Live στο Τρίτο με τους «De Todas Formas»

Live Streaming: webradio.ert.gr/trito

Facebook: https://www.facebook.com/tritoprogramma

Μοιράσου το άρθρο: