Το έβδομο επεισόδιο του Γ’ κύκλου της σειράς μυστηρίου «Τα φονικά μυστήρια της Κυρίας Φίσερ», παραγωγής Αυστραλίας 2015, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 21:00.


Ο τρίτος κύκλος των «φονικών μυστηρίων της κυρίας Fisher» συνεχίζεται με τις ασυνήθιστες μεθόδους της κομψής ντετέκτιβ, της αξιότιμης κυρίας Phryne Fisher, καθώς επιλύει τα εγκλήματα με τη βοήθεια του συνόλου των οικιακών βοηθών της και συνεχίζει την παιχνιδιάρικη συνεργασία της με τον αφοσιωμένο Jack Robinson . Όταν ο αποξενωμένος πατέρας της Phryne, ο Λόρδος Χένρι Φίσερ, φτάνει αιφνιδιαστικά στην Αυστραλία μετά την πώληση του οικογενειακού κτήματος στην Αγγλία, δίνει τον καλύτερο εαυτό του για να γίνει αρεστός, αν και η γοητεία του σβήνει από την ίδια του την κόρη . Όταν η Phryne θυμάται μια μυστική συνάντηση την οποία παρακολούθησε κατά τη διάρκεια του πολέμου, ανάμεσα στον πατέρα της και έναν θυμωμένο επισκέπτη, αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο ξάδερφος που έχουν κληρονομήσει τον τίτλος Fisher είναι ακόμα ζωντανός και θα μπορούσε να ζητάει εκδίκηση.

Eπεισόδιο 7ο: Θάνατος από το πρώτο σετ (Game, Set and Murder)

Όταν η Phryne φιλοξενεί ένα τουρνουά αντισφαίρισης για να συγκεντρώσει χρήματα για γυναίκες τενίστριες ώστε να αγωνιστούν όπως οι άνδρες στο Wimbledon, καλεί τον Stanley Burrows, έναν προπονητή τένις και παλιό φίλο, μαζί με τη νέα σύζυγό του, ένα ανερχόμενο αστέρι του τένις, την Constance Burrows. Το τουρνουά ξεκινά όμως με επεισοδιακό τρόπο, όταν η συναθλήτρια της Constance δανείζεται τα παπούτσια της και τραυματίζεται θανάσιμα από μια δηλητηριώδη αράχνη που προοριζόταν σαφώς για την Constance.

Πρωταγωνιστούν : Essie Davis, Nathan Page, Hugo Johnstone-Burt.

Μοιράσου το άρθρο: