Το όγδοο επεισόδιο του Γ’ κύκλου της σειράς μυστηρίου «Τα φονικά μυστήρια της Κυρίας Φίσερ», παραγωγής Αυστραλίας 2015, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 21:00.


Ο τρίτος κύκλος των «φονικών μυστηρίων της κυρίας Fisher» συνεχίζεται με τις ασυνήθιστες μεθόδους της κομψής ντετέκτιβ, της αξιότιμης κυρίας Phryne Fisher, καθώς επιλύει τα εγκλήματα με τη βοήθεια του συνόλου των οικιακών βοηθών της και συνεχίζει την παιχνιδιάρικη συνεργασία της με τον αφοσιωμένο Jack Robinson . Όταν ο αποξενωμένος πατέρας της Phryne, ο Λόρδος Χένρι Φίσερ, φτάνει αιφνιδιαστικά στην Αυστραλία μετά την πώληση του οικογενειακού κτήματος στην Αγγλία, δίνει τον καλύτερο εαυτό του για να γίνει αρεστός, αν και η γοητεία του σβήνει από την ίδια του την κόρη . Όταν η Phryne θυμάται μια μυστική συνάντηση την οποία παρακολούθησε κατά τη διάρκεια του πολέμου, ανάμεσα στον πατέρα της και έναν θυμωμένο επισκέπτη, αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο ξάδερφος που έχουν κληρονομήσει τον τίτλος Fisher είναι ακόμα ζωντανός και θα μπορούσε να ζητάει εκδίκηση.

Eπεισόδιο 9ο: Ο θάνατος που μας ενώνει (Death Do Us Part)

Ο άνθρωπος που σκόπευε να δολοφονήσει τον πατέρα της Φράνι, ξεφεύγει από την αστυνομική επιμέλεια και το επόμενο πρωί ο σημαντικός επιστήμονας και εφευρέτης Quentin Tode βρίσκεται δολοφονημένος στο Παρατηρητήριο των Βασιλικών Βοτανικών Κήπων. Ο δραπέτης γίνεται ο βασικός ύποπτος της Φράνι και του Jack, αλλά υπάρχει και ο γοητευτικός αντίπαλος επιστήμονας, ο Osman Efendi, να εξεταστεί ως ύποπτος μαζί με τον Πατέρα O’Leary ο οποίος παραδέχεται έναν θερμό καυγά με τον Quentin Tode τη νύχτα που πέθανε!

Πρωταγωνιστούν : Essie Davis, Nathan Page, Hugo Johnstone-Burt.

Μοιράσου το άρθρο: