Τo ένατο επεισόδιο της σειράς μυστηρίου «Τα φονικά μυστήρια της κυρίας Φίσερ» (Miss Fisher’s Murder Mysteries), παραγωγής Αυστραλίας 2012, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 και ώρα 21:00.

Γενική υπόθεση: Μελβούρνη. Τα μυστήρια δολοφονίας της Miss Fisher περιστρέφονται γύρω από την προσωπική και επαγγελματική ζωή της Phryne Fisher (Essie Davis), μιας λαμπερής ιδιωτικής ντετέκτιβ στα τέλη της δεκαετίας του ’20. Στην πρώτη σειρά, βρίσκεται πάντα η απαγωγή και ο θάνατος της νεότερης αδελφής της Phryne, Janey, όταν ήταν παιδιά και παρακολουθούσαν ένα τσίρκο, ένα έγκλημα που εξακολουθεί να στοιχειώνει την Phryne, αισθανόμενη ότι έπρεπε να είχε προστατεύσει την αδελφή της.

Επεισόδιο 9ο: «Στοπ-καρέ στον φόνο» (Framed for murder)

Ένα ταξίδι στο λυκόφως του βωβού κινηματογράφου. Το Χόλιγουντ έχει στριμώξει την αυστραλιανή βιομηχανία με τις ομιλούσες ταινίες να είναι καθοδόν και η παραγωγή της εξωτικής «Νύφης της Βαβυλώνας» κινδυνεύει σοβαρά. Με μια από τις παλαιότερες φίλες της Φράνι στη παραγωγή της ταινίας, δεν έχει άλλη επιλογή από το να εμπλακεί όταν ο πρωταγωνιστής βρίσκεται νεκρός στο σετ. Έρχεται να εξιχνιάσει ένα έγκλημα και σώζει την παραγωγή, πότε στον ρόλο του βασικού επενδυτή και πότε στον ρόλο του ιδιωτικού ντετέκτιβ. Η παράσταση πρέπει να συνεχιστεί κι όταν δολοφονείται και ο σκηνοθέτης, η Φράνι παίρνει τα ηνία.

Η σειρά που θα ολοκληρωθεί σε 13 ωριαία επεισόδια (Β΄κύκλος), βασίζεται στα μυθιστορήματα της συγγραφέα Kerry Greenwood και δημιουργήθηκε από τους Deb Cox και Fiona Eagger.

Πρωταγωνιστούν: Essie Davis, Nathan Page, Hugo Johnstone-Burt

Μοιράσου το άρθρο: