Τo έκτο επεισόδιο της σειράς μυστηρίου «Τα φονικά μυστήρια της κυρίας Φίσερ» (Miss Fisher’s Murder Mysteries), παραγωγής Αυστραλίας 2012, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020 και ώρα 21:00.

Γενική υπόθεση: Μελβούρνη. Τα μυστήρια δολοφονίας της Miss Fisher περιστρέφονται γύρω από την προσωπική και επαγγελματική ζωή της Phryne Fisher (Essie Davis), μιας λαμπερής ιδιωτικής ντετέκτιβ στα τέλη της δεκαετίας του ’20. Στην πρώτη σειρά, βρίσκεται πάντα η απαγωγή και ο θάνατος της νεότερης αδελφής της Phryne, Janey, όταν ήταν παιδιά και παρακολουθούσαν ένα τσίρκο, ένα έγκλημα που εξακολουθεί να στοιχειώνει την Phryne, αισθανόμενη ότι έπρεπε να είχε προστατεύσει την αδελφή της.

Επεισόδιο 6ο: «Θανατηφόρο μαρκάρισμα» (Marked for Murder)

Η υπόθεση εκτυλίσσεται στον παθιασμένο κόσμο του ποδοσφαίρου στην Αυστραλία του 1929. Όταν η Φράνι ξεκινάει να ερευνά για το χαμένο τυχερό καπέλο ενός προπονητή, ανακαλύπτει έναν άγριο φόνο.
Ο αρχηγός της τοπικής ομάδας βρίσκεται κρεμασμένος με το κασκόλ της αντίπαλης ομάδας. Στην αρχή, φαίνεται ότι πρόκειται για μία δολοφονία που προκάλεσε ο φανατισμός. Η έρευνα τής Φράνι περιπλέκεται από την επιστροφή της πρώην συζύγου του Τζακ, του γοητευτικού μνηστήρα της και από τη στήριξη του Επιτρόπου της Αστυνομίας στην αντίπαλη ομάδα.
Καθώς ανακαλύπτει ένα έγκλημα του παρελθόντος, η Φράνι αποκαλύπτει μέχρι που θα έφταναν κάποιοι άντρες για το παιχνίδι.

Η σειρά που θα ολοκληρωθεί σε 13 ωριαία επεισόδια (Β΄κύκλος), βασίζεται στα μυθιστορήματα της συγγραφέα Kerry Greenwood και δημιουργήθηκε από τους Deb Cox και Fiona Eagger.

Πρωταγωνιστούν: Essie Davis, Nathan Page, Hugo Johnstone-Burt

Μοιράσου το άρθρο: