Τo νέο επεισόδιο της σειράς μυστηρίου «Τα φονικά μυστήρια της κυρίας Φίσερ» (Miss Fisher’s Murder Mysteries), παραγωγής Αυστραλίας 2012, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τετάρτη 8 Απριλίου 2020 και ώρα 21:00.

Ο τρίτος κύκλος των «φονικών μυστηρίων της κυρίας Fisher» συνεχίζεται με  τις ασυνήθιστες μεθόδους της κομψής ντετέκτιβ, της αξιότιμης κυρίας Phryne Fisher, καθώς επιλύει τα εγκλήματα με τη βοήθεια του συνόλου των οικιακών βοηθών της και συνεχίζει την παιχνιδιάρικη συνεργασία της με τον αφοσιωμένο Jack Robinson. Όταν ο αποξενωμένος πατέρας της Phryne, ο Λόρδος Χένρι Φίσερ, φτάνει αιφνιδιαστικά στην Αυστραλία μετά την πώληση του οικογενειακού κτήματος στην Αγγλία, δίνει  τον καλύτερο εαυτό του για να γίνει αρεστός, αν και η γοητεία του σβήνει από την ίδια του την κόρη. Όταν η Phryne θυμάται μια μυστική συνάντηση την οποία παρακολούθησε κατά τη διάρκεια του πολέμου, ανάμεσα στον πατέρα της και έναν θυμωμένο επισκέπτη, αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο ξάδερφος που έχουν κληρονομήσει τον τίτλο Fisher είναι ακόμα ζωντανός και θα μπορούσε να ζητάει εκδίκηση.

Επεισόδιο 3ο:  Φόνος και μοτσαρέλλα (Murder & mozzarella)

Η δολοφονία μιας Ιταλίδας γιαγιάς στην κουζίνα του εστιατορίου της μοιάζει περισσότερο με τη σάλτσα σπαγγέτι που σιγοβράζει, καθώς δύο αντίπαλες οικογένειες μεταναστών ζυγίζουν τις απαιτήσεις του μαγειρέματος, της αγάπης και ενός ιταλικού συνδικάτου εγκλήματος.

Η σειρά που θα ολοκληρωθεί σε 8 ωριαία επεισόδια (Γ΄κύκλος) βασίζεται στα μυθιστορήματα της συγγραφέα Kerry Greenwood και δημιουργήθηκε από τους Deb Cox και Fiona Eagger.

Πρωταγωνιστούν: Essie Davis, Nathan Page, Hugo Johnstone-Burt

Μοιράσου το άρθρο: