Η εκπομπή της ΕΡΤ1, «Μαζί το Σαββατοκύριακο», με την Ελένη Χρονά και τον Γιάννη Σκάλκο, που μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο από τις 07:00 έως και τις 10:00 το πρωί, μας ενημερώνει για όλα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, την υγεία, στον πολιτισμό, τον αθλητισμό, στο περιβάλλον και γενικά στον κόσμο.

Ειδικότερα, αυτή την Κυριακή  19 Φεβρουαρίου 2017, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1 έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα εξής θέματα:

-Όλες οι εξελίξεις μία μέρα πριν από το Eurogroup, όπου θα κριθούν τα επόμενα βήματα στη διαπραγμάτευση για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.

-Όλες οι λεπτομέρειες για τους δασικούς χάρτες

 – Πότε πρέπει να πηγαίνουμε τα παιδιά μας σε αναπτυξιολόγο. Ποια συμπτώματα πρέπει να μας ανησυχούν και πότε δεν πρέπει να υπερβάλουμε.

 -Σύγχρονη επιστήμη και ορθόδοξη πίστη: μια… άβολη σχέση;

Η  Ορθοδοξία διατυπώνει αντίθετες απόψεις για κορυφαία θέματα της ανθρωπότητας από τις αντίστοιχες απόψεις που διατυπώνουν για τα ίδια θέματα η επιστήμη και η  τεχνολογία. Υπάρχει περιθώριο αρμονικής και υγιούς σχέσης ανάμεσα στην επιστήμη και τη θρησκεία; Στο στούντιο διασταυρώνουν τα ξίφη τους καθηγητές της Ιστορίας των Επιστημών και της Θεολογίας.

 -Καρναβάλι στο Ηράκλειο με ρόλερ μπλέιντς. Ζωντανή σύνδεση με τη Φανή Καλαθάκη.

 Το νέο έργο που έχει τίτλο «Δεν πληρώνομαι, δεν πληρώνω», όπου δύο τίμιες οικογένειες αγωνίζονται με όπλο την «ανυπακοή» κόντρα σε μια παράλογη κοινωνία, ανεβαίνει από τις 27 Φεβρουαρίου στη σκηνή του Θεάτρου Τέχνης της οδού Φρυνίχου. Καλεσμένοι στο στούντιο η πρωταγωνίστρια Κάτια Γέρου, η οποία  επιστρέφει έπειτα από χρόνια και πάλι στο καλλιτεχνικό της σπίτι και ο σκηνοθέτης του έργου  Παντελής Δεντάκης.

Παρουσίαση: Ελένη Χρονά, Γιάννης Σκάλκος.

Αρχισυνταξία: Πιέρρος Τζανετάκος.

Σκηνοθεσία: Αντώνης Μπακόλας.

Διεύθυνση παραγωγής: Αλίκη Θαλασσοχώρη.

Δημοσιογραφική ομάδα: Αθηνά Σαλούστρου, Νάσια Μπουλούκου.

 IMG_1591

IMG_1593

 

Μοιράσου το άρθρο: