Η εκπομπή της ΕΡΤ1, «Μαζί το Σαββατοκύριακο», με την Ελένη Χρονά και τον Γιάννη Σκάλκο, που μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο από τις 07:00 έως και τις 10:00 το πρωί, μας ενημερώνει για όλα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, την υγεία, στον πολιτισμό, τον αθλητισμό, στο περιβάλλον και γενικά στον κόσμο.

Ειδικότερα, αυτό το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1 έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα εξής θέματα:

-Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα εφάπαξ: πότε θα δοθούν ανά κατηγορία ασφαλισμένων και πώς μεταβάλλεται το ύψος τους.

-Εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκίνητα κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους χωρίς να έχουν περάσει ΚΤΕΟ. Ποιες είναι οι συνέπειες για την οδική ασφάλεια, αλλά και για τη… τσέπη τους, καθώς πλέον θα εντοπίζονται ηλεκτρονικά οι οδηγοί των οχημάτων που δεν περνάνε τεχνικό έλεγχο.

 -Μυωπία, πρεσβυωπία: όλα τα νέα για την επεμβατική (λέιζερ κ.λπ.) και οριστική αντιμετώπιση των διαθλαστικών προβλημάτων όρασης.

-Η γαστρονομία στην αρχαιότητα. Σύνδεση με τη Μυτιλήνη, όπου πραγματοποιείται η έκθεση «Σειρήνιες Γεύσεις».

-Οι προετοιμασίες των αρμάτων στο Δήμο Νίκαιας-Ρέντη, μία εβδομάδα πριν από το Καρναβάλι.

 Η δημοφιλής συγγραφέας Λένα Μαντά, στο «Μαζί το Σαββατοκύριακο».

-«Πέτρες στις τσέπες του» της Μαρί Τζόουνς στο Θέατρο Νέου Κόσμου, σε σκηνοθεσία και ερμηνεία: Γιώργου Χρυσοστόμου, Μάκη Παπαδημητρίου. Καλεσμένος ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Παρουσίαση: Ελένη Χρονά, Γιάννης Σκάλκος.

Αρχισυνταξία: Πιέρρος Τζανετάκος.

Σκηνοθεσία: Αντώνης Μπακόλας.

Διεύθυνση παραγωγής: Αλίκη Θαλασσοχώρη.

Δημοσιογραφική ομάδα: Αθηνά Σαλούστρου, Νάσια Μπουλούκου.

IMG_1591

IMG_1593

 

Μοιράσου το άρθρο: