Το έβδομο επεισόδιο του έβδομου κύκλου της πολυβραβευμένης σειράς μυστηρίου εποχής «Ντετέκτιβ Μέρντοχ» (Murdoch Mysteries), παραγωγής Καναδά 2008-2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 στις 21:00.

MURDOCH Loch Ness Murdoch (1)

(Ζ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 7ο: «Ο Μέρντοχ στο Λοχ Νες» (Loch Ness Murdoch). Καθώς το κύμα καύσωνα δεν υποχωρεί και οι άνθρωποι τρέχουν στην παραλία για να φάνε παγωτό και γλυκό και να χαζέψουν τις γυναίκες που κάνουν μπάνιο, ένα πτώμα ξεβράζεται στην ακτή με τρομακτικά σημάδια από δαγκώματα.

MURDOCH Loch Ness Murdoch

Αυτόπτης μάρτυρας διηγείται μια ασυνήθιστη ιστορία: ένα θαλάσσιο τέρας κυκλοφορεί στη λίμνη Οντάριο. Ο Μέρντοχ, που δεν πολυπιστεύει την ιστορία, προσπαθεί να εντοπίσει το τέρας.

Γενική υπόθεση: Η σειρά διαδραματίζεται στο Τορόντο των αρχών του 20ού αιώνα.

Πρωταγωνιστούν οι Γιάνικ Μπίσον (στο ρόλο του ντετέκτιβ Ουίλιαμ Μέρντοχ), Τόμας Κρεγκ (στο ρόλο του επιθεωρητή Μπράκενριντ), Έλεν Τζόι (στο ρόλο της γιατρού Τζούλια Όγκντεν), Τζόνι Χάρις (στο ρόλο του αστυνομικού Τζορτζ Κράμπτρι), Τζορτζίνα Ρίλι (στο ρόλο της γιατρού Έμιλι Γκρέις). Επίσης, πολλοί guest stars εμφανίζονται στη σειρά.Βραβεία: Τζέμινι:

Καλύτερου έκτακτου ανδρικού ρόλου σε δραματική σειρά – 2008.

Καλύτερης πρωτότυπης μουσικής επένδυσης σε πρόγραμμα ή σειρά – 2008, 2009.

Καναδικό Βραβείο Οθόνης:

Καλύτερου μακιγιάζ στην Τηλεόραση – 2015.

Καλύτερης ενδυματολογίας στην Τηλεόραση – 2015.

Επίσης, η σειρά απέσπασε και πολλές υποψηφιότητες.

Μοιράσου το άρθρο: