Η Ελένη Καραΐνδρου και ο Κωνσταντίνος Ρήγος είναι οι καλεσμένοι της Λένας Αρώνη στο «Art Week», που μεταδίδεται την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 21:00 στην ΕΡΤ2.

Η Ελένη Καραΐνδρου, καλεσμένη της Λένας Αρώνη στο πρώτο μέρος της εκπομπής, μιλάει για το νέο δίσκο της «Tous des oiseaux» με μουσική που συνέθεσε για το ομώνυμο θεατρικό έργο του Ουασδί Μουαουάντ και την ταινία «Bomb, a love story» του Πέιμαν Μααντί.

Επίσης, συνομιλεί με τη Λένα Αρώνη για την καλλιτεχνική συγγένεια που τη συνέδεσε με αυτούς τους δημιουργούς, για τρυφερότητα, διαθεσιμότητα και για την αναζήτηση της αγάπης, που αποτέλεσε την κινητήριο δύναμη για την καλλιτεχνική και την προσωπική της διαδρομή.

Στη συνέχεια, ο χορογράφος και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος συζητεί με τη Λένα Αρώνη για τα νέα καθήκοντά του ως διευθυντής του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Για τη σημασία που έχει η λήψη τολμηρών αποφάσεων, η συνεργασία, η έμπνευση για την επίτευξη στόχων και οραμάτων, για τον κόπο που απαιτείται καθώς και για την ανάγκη ανοίγματος νέων δρόμων.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.

Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.

Μοιράσου το άρθρο: