Το 16ο επεισόδιο του ένατου κύκλου της πολυβραβευμένης σειράς μυστηρίου εποχής «Ντετέκτιβ Μέρντοχ» (Murdoch Mysteries), παραγωγής Καναδά 2008-2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν –σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, στις 20:00.

murdoch mysteries (1)

Γενική υπόθεση: Η σειρά διαδραματίζεται στο Τορόντο των αρχών του 20ού αιώνα.

Πρωταγωνιστούν οι Γιάνικ Μπίσον (στο ρόλο του ντετέκτιβ Ουίλιαμ Μέρντοχ), Τόμας Κρεγκ (στο ρόλο του επιθεωρητή Μπράκενριντ), Έλεν Τζόι (στο ρόλο της γιατρού Τζούλια Όγκντεν), Τζόνι Χάρις (στο ρόλο του αστυνομικού Τζορτζ Κράμπτρι), Τζορτζίνα Ρίλι (στο ρόλο της γιατρού Έμιλι Γκρέις). Επίσης, πολλοί guest stars εμφανίζονται στη σειρά.

MURDOCH MYSTERIES (1)

Βραβεία: Τζέμινι:

Καλύτερου έκτακτου ανδρικού ρόλου σε δραματική σειρά – 2008.

Καλύτερης πρωτότυπης μουσικής επένδυσης σε πρόγραμμα ή σειρά – 2008, 2009.

Καναδικό Βραβείο Οθόνης:

Καλύτερου μακιγιάζ στην Τηλεόραση – 2015.

Καλύτερης ενδυματολογίας στην Τηλεόραση – 2015.

Επίσης, η σειρά απέσπασε και πολλές υποψηφιότητες.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, στις 20:00

(Θ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 16ο. Ο Μέρντοχ μαζί με τον Μπράκενριντ προσπαθούν να βγάλουν στο φως την υπόθεση διαφθοράς στο Τμήμα, στο οποίο εμπλέκεται και ο νέος διοικητής. Αυτός όμως κατηγορεί τον Μπράκενριντ, όταν τον βλέπει με τα χρήματα της δωροδοκίας στο χέρι και ο Μπράκενριντ κινδυνεύει να μπει στη φυλακή.

Κρυφά όμως, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ερευνούν και με τη βοήθεια ενός φωνόγραφου ο Μέρντοχ με τον Μπράκενριντ αποσπούν την ομολογία του αρχηγού της σπείρας και ο Μπράκενριντ αθωώνεται.

Μοιράσου το άρθρο: