Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος και η Παυλίνα Βουλγαράκη είναι οι καλεσμένοι της Λένας Αρώνη στο «Art Week», που μεταδίδεται τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2018, στις 21:00, από την ΕΡΤ2.

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής, η Λένα Αρώνη υποδέχεται τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο. Ο σπουδαίος ηθοποιός μιλάει για το έργο «Το Τίμημα» του Άρθουρ Μίλερ, που ανεβαίνει στο Θέατρο Ιλίσια, καθώς και για όλη την πορεία του. Για τα εφόδια που πήρε από τους γονείς του, από τον Κάρολο Κουν, για τη μανία να κυνηγά την αλήθεια και όχι την πόζα, για τον σεβασμό στο κοινό.

Στο δεύτερο μέρος, η Λένα Αρώνη υποδέχεται την Παυλίνα Βουλγαράκη. Η νέα ερμηνεύτρια μιλάει για τη σχέση της με τη μουσική, τα βήματα και για τις επιλογές που την οδήγησαν στην καλλιτεχνική πορεία της μέχρι σήμερα.

Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς αλλά και με ανθρώπους οι οποίοι με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να αναδείξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

Μοιράσου το άρθρο: