Την Τρίτη 23 Αυγούστου 2016, στις 15:15, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν το δεύτερο επεισόδιο της νέας συναρπαστικής νεανικής σειράς, παραγωγής Πορτογαλίας 2016, «Massa Fresca».

MASSA FRESCA Epeisodio 2o (13)Γενική υπόθεση: Η Μαρία Μιγκέλ είναι μια εικοσάχρονη κοπέλα, που έχει χάσει τη μητέρα της από καρκίνο. Όνειρό της ήταν να σπουδάσει τραγούδι στο Λονδίνο, αλλά οι ελπίδες της να το κάνει πραγματικότητα χάθηκαν, όταν όλες οι οικονομίες της ξοδεύτηκαν σε θεραπείες για την αρρώστια της  μητέρας της. Όταν αρχίζει η ιστορία, βλέπουμε τη Μαρία να δουλεύει σε  πιτσαρία και να ζει με μια εβδομηντάχρονη γυναίκα, την οποία αποκαλεί γιαγιά, αν και δεν είναι η πραγματική γιαγιά της.

Μία μέρα, οδηγώντας το μηχανάκι της για να παραδώσει μια πίτσα, βλέπει δύο παιδιά που κινδυνεύουν να τα πατήσει ένα αυτοκίνητο, τα σώζει, αλλά η ίδια τραυματίζεται. Οι γονείς των παιδιών, που αισθάνονται τεράστια ευγνωμοσύνη για τη Μαρία, την παίρνουν στο σπίτι τους για να την περιθάλψουν. Εκεί, η Μαρία γνωρίζεται με την οικογένεια των παιδιών κι ενώ όλα πηγαίνουν καλά, οι γονείς αποφασίζουν να φύγουν ταξίδι. Η μοίρα παίζει άσχημο παιχνίδι και το ζευγάρι σκοτώνεται σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Τώρα, η Μαρία αναλαμβάνει τη φροντίδα των παιδιών με τη βοήθεια του θείου τους, ο οποίος φαίνεται να είναι ερωτευμένος μαζί της.Η θεία τους, όμως, που έχει κι αυτή ευθύνη για την επιμέλεια των παιδιών, ενδιαφέρεται μόνο για τα χρήματα της οικογένειας και την κληρονομιά.

Série juvenil - Massa FrescaΕπεισόδιο 2o: Η Μαρία μεταφέρεται αναίσθητη στο νοσοκομείο. Η Ινές μαθαίνει για το ατύχημα και σπεύδει στο σημείο όπου έγινε, τρέμοντας για τα παιδιά της.  Η Καταρίνα βρίσκει μια απόδειξη δίπλα στο μηχανάκι της Μαρίας και διαπιστώνει ότι θα παρέδιδε μια παραγγελία στο σπίτι τους για το πάρτι της Τερέζας.

Στην πιτσαρία ο Σέρτζιο υποψιάζεται ότι κάτι έχει συμβεί στη Μαρία, επειδή άργησε και δεν απαντάει στο κινητό της. Παρά τα πικρόχολα σχόλια της μητέρας του, συνεχίζει να στήνει τη σκηνή για τη μουσική βραδιά.
ΟMASSA FRESCA Epeisodio 2o (12) Βισέντε και η υπόλοιπη οικογένεια  πηγαίνουν στο νοσοκομείο, όπου μαθαίνουν ότι η Μαρία θα γίνει καλά. Όταν ο γιατρός λέει στην Ινές ότι η Μαρία δεν έχει συγγενείς, αλλά αντίθετα  ένα τεράστιο χρέος που πρέπει να πληρώσει, συγκινείται και δείχνει πρόθυμη να τη βοηθήσει. Προτείνει να πάρουν τη Μαρία στο σπίτι τους για να αναρρώσει. Στο μεταξύ, η Μαρία συνέρχεται και ανησυχεί για το χέρι της. Φοβάται ότι δεν θα μπορέσει να δουλέψει στην πιτσαρία και δέχεται να πάει στο σπίτι της οικογένειας Ελίας.

Στην πιτσαρία ο Σέρτζιο δεν ξέρει πώς να κρατήσει τους πελάτες για τη μουσική βραδιά της Μαρίας. Με τη βοήθεια δύο φίλων του πείθουν τους πελάτες να πάνε στο σπίτι των Ελίας, όπου το πάρτι της Τερέζας έχει ήδη αρχίσει. Ζητούν από τη Μαρία να τραγουδήσει και τους μαγεύει όλους με την υπέροχη φωνή της.

Πρωταγωνιστούν: Μαφάλντα Μαραφούστα, Ντουάρτε Γκόμες, Μπεατρίς Μπαρόσα, Πέντρο Καρβάλιο, Σοφία Άλβες, Σάρα Μπαράντες

MASSA FRESCA (4)

Μοιράσου το άρθρο: