Το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιουλίου 2018, από τις 19:00 ώς τις 21:00, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 και του ert.gr έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου, σε περιγραφή και ρεπορτάζ του Νίκου Τσώνη και του Δημήτρη Χατζηγεωργίου.

Με όλα τα μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Στίβου θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου, στο οποίο έχουν δηλώσει συμμετοχή 450 αθλητές και 340 αθλήτριες από 125 σωματεία της χώρας.

Πρωταγωνιστές των αγώνων, που θα μεταδώσει για μία ακόμη χρονιά η ΕΡΤ, αναμένονται ο σπουδαίος επικοντιστής Κώστας Φιλιππίδης, ο Λυκούργος Τσάκωνας στα 200 μ., ο άλτης του μήκους Μίλτος Τεντόγλου, ο εμποδιστής Κώστας  Δουβαλίδης κ.ά.

Στις γυναίκες, αναμένεται να εντυπωσιάσουν η επικοντίστρια Νικόλ Κυριακοπούλου, η εξαιρετική στο νέο της αγώνισμα των 400 μ. Μαρία Μπελιμπασάκη, η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν, η Ελισάβετ Πεσιρίδου στα εμπόδια και πολλές άλλες.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο συναγωνισμός για την κατάκτηση του τίτλου, όπου φαβορί στους άνδρες παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός και στις γυναίκες η Κηφισιά και ο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Μοιράσου το άρθρο: