Το συγκλονιστικό θρίλερ «Το προφίλ του Τζόσουα» (Das Joshua-Profil / The Joshua profile), που βασίζεται στο bestseller του συγγραφέα Sebastian Fitzek, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 και ώρα 22:00.

Παραγωγή Γερμανίας 2018.
Σκηνοθεσία: Jochen Alexander Freydank.
Παίζουν: Torben Liebrecht, Lina Hüesker, Armin Rohde, Franziska Weisz, Inez Bjørg David, Max Hopp, Arnd Klawitter, Sebastian Fitzek, Peter Mygind.     
Υπόθεση: Ο συγγραφέας Max είναι ένας νομοταγής πολίτης. Καθόλου δεν φαντάζεται ότι θα διαπράξει ένα έγκλημα τόσο εξωφρενικό. Ωστόσο, άλλοι άνθρωποι φαίνεται να το γνωρίζουν ήδη και θέλουν να τον σταματήσουν πριν να είναι πολύ αργά.
Ο Μax αφήνει την υιοθετημένη κόρη του Jola σπίτι για να εξετάσει ένα περίεργο τηλεφώνημα που παίρνει. Όταν επιστρέφει, βρίσκει την κόρη του λιπόθυμη, ενώ το Τμήμα Νεολαίας τον κατηγορεί για κακοποίηση και θέλει να την απομακρύνει απ’ αυτόν.
Φεύγει με την Jola, αλλά το αυτοκίνητό τους σαμποτάρεται από έναν εξωτερικό χάκερ και έχουν ένα ατύχημα. Ο Max ξυπνά στο νοσοκομείο, ενώ δεν υπάρχει κανένα σημάδι της Jola. Έχει απαχθεί; Ποιοι είναι οι μυστηριώδεις διώκτες του; Και ποιος ή τι είναι ο Joshua; Ο Max πρέπει να φτάσει στο όριο για να αποκαλύψει τη συνωμοσία…
Η ταινία ασχολείται με ένα εκρηκτικό θέμα που είναι ήδη τρομακτικά πραγματικό: την προληπτική αστυνόμευση.

Μοιράσου το άρθρο: