Το δεύτερο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της νέας σειράς θρίλερ, μυστηρίου και επιστημονικής φαντασίας «Wayward Pines», παραγωγής ΗΠΑ 2015-2016, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την  Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019, στις 23:15.

Η σειρά, που βασίζεται στην επιτυχημένη τριλογία βιβλίων «Wayward Pines» του Μπλέικ Κράουτς, μεταδίδεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη στην ΕΡΤ1, στις 23:15.

Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Πάτρικ, Νίμρατ Καούρ, Τομ Στίβενς, Χόουπ Ντέιβις, Κάρλα Γκουτζίνο, Τόμπι Τζόουνς, Γκρέτα Λι, Τζος Χέλμαν, Τσάρλι Τέιχαν, Σάνιν Σόσαμον, Ντζιμόν Χουνσού.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη  5 Δεκεμβρίου 2019, στις 23:15

(Β΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 2ο. Πλήθος άμπι θυσιάζονται πάνω στο ηλεκτροφόρο τείχος προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ανάχωμα με τα σώματά τους που θα επιτρέψει σε άλλα άμπι να περάσουν στην άλλη πλευρά του τείχους. Ο Τζέισον και η ομάδα του αποτρέπουν την εισβολή, αλλά ο Κέρυ τραυματίζεται, αναγκάζοντας τον Τζέισον να επιτρέψει τη διάσωση του Θίο.
Ο Μπεν μένει να τα βγάλει πέρα στην άλλη πλευρά του τείχους και η Τερέζα ανησυχεί πολύ. Έχοντας το πλεονέκτημα, ο Θίο ζητά εξηγήσεις από τον Τζέισον πριν από την επέμβαση του Κέρυ. Ο Τζέισον του λέει την αλήθεια για το Γουέιγουορντ Πάινς. Ο Θίο μαθαίνει ότι η Ρεβέκκα έχει τρία χρόνια που μένει στην πόλη.
Ενημερώνουν τον Τζέισον ότι η τροφή είναι έτοιμη για συγκομιδή στην άλλη πλευρά του τείχους και μια ομάδα με όπλα και φλογοβόλα για να κρατήσουν μακριά τα άμπι , πηγαίνει να συλλέξει την τροφή.
Ο Μπεν προσπαθεί να κρυφτεί στο φορτηγό για να μπει ξανά μέσα στην πόλη, χωρίς επιτυχία. Ο Μπεν βρίσκει μια κάμερα στο φράκτη και αποκαλύπτει σε όσους βλέπουν ότι ο Τζέισον έστειλε κάτοικο της Πρώτης Γενιάς στο θάνατο κατά παράβαση του νόμου του Πίλτσερ.

Μοιράσου το άρθρο: