Το τρίτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της νέας σειράς θρίλερ, μυστηρίου και επιστημονικής φαντασίας «Wayward Pines», παραγωγής ΗΠΑ 2015-2016, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, τη Δευτερα 9 Δεκεμβρίου 2019, στις 23:15.

Η σειρά, που βασίζεται στην επιτυχημένη τριλογία βιβλίων «Wayward Pines» του Μπλέικ Κράουτς, μεταδίδεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη στην ΕΡΤ1, στις 23:15.

Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Πάτρικ, Νίμρατ Καούρ, Τομ Στίβενς, Χόουπ Ντέιβις, Κάρλα Γκουτζίνο, Τόμπι Τζόουνς, Γκρέτα Λι, Τζος Χέλμαν, Τσάρλι Τέιχαν, Σάνιν Σόσαμον, Ντζιμόν Χουνσού.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019, στις 23:15

(Β΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 3ο. H Παμ Πίλτσερ αφηγείται την ιστορία του Τζέισον, του πρώτου μωρού που ξύπνησε στο Γουέιγουορντ Πάινς, και πόσο τον πρόσεχαν όσο μεγάλωνε. Στην παρούσα φάση, ο Σι Τζέι μαζί με μια ομάδα σχεδιάζουν την επέκταση του Γουέιγουορντ Πάινς. Η Παμ βρίσκεται υπό περιορισμό σ’ ένα σπίτι στις παρυφές της πόλης επειδή σκότωσε τον αδελφό της, αλλά εμφανίζεται στο γραφείο του Τζέισον και τον πείθει ότι πρέπει να συνεργαστούν για το καλό των κατοίκων της πόλης.

Ο Τζέισον δημοσίως συγχωρεί την Παμ, όμως εκείνη σύντομα εξυφαίνει ένα σχέδιο για να μολύνει όλη την πόλη με τον ιό της ευλογιάς. Υποστηρίζει ότι η πόλη είναι ένα «λάθος» και επιμένει ότι ο Τζέισον πρέπει να αφήσει το τελευταίο απομεινάρι της ανθρωπότητας να σβήσει ήρεμα. Η Παμ συλλαμβάνεται, ενώ ο ιός βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της επώασης.

Όταν η Παμ λέει στον Θίο όσα συνέβησαν στη Χαβάη πριν από 2.000 χρόνια, κι εκείνος έρχεται σε αντιπαράθεση με τη Ρεβέκκα, καθώς υπαινίσσεται ότι ανήκε στην ομάδα των εθελοντών του Πίλτσερ. Στην Ακαδημία, η Μέγκαν διδάσκει στις έφηβες της τάξης της πώς να μείνουν έγκυες, αμέσως μόλις ξεκινήσει η περίοδός τους. Μετά τα όσα έχει κάνει η Παμ, ο Τζέισον την οδηγεί στο δάσος και προσπαθεί να την πνίξει.

Μοιράσου το άρθρο: