Το πέμπτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της νέας σειράς θρίλερ, μυστηρίου και επιστημονικής φαντασίας «Wayward Pines», παραγωγής ΗΠΑ 2015-2016, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, στις 23:15.

Η σειρά, που βασίζεται στην επιτυχημένη τριλογία βιβλίων «Wayward Pines» του Μπλέικ Κράουτς, μεταδίδεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη στην ΕΡΤ1, στις 23:15.

Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Πάτρικ, Νίμρατ Καούρ, Τομ Στίβενς, Χόουπ Ντέιβις, Κάρλα Γκουτζίνο, Τόμπι Τζόουνς, Γκρέτα Λι, Τζος Χέλμαν, Τσάρλι Τέιχαν, Σάνιν Σόσαμον, Ντζιμόν Χουνσού.

 

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, στις 23:15

(Β΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 5ο Το άμπι που είδε ο Φρανκ ακινητοποιήθηκε και στη συνέχεια μελετήθηκε από τη Μέγκαν και την ομάδα της. Είναι το πρώτο θηλυκό άμπι που είδαν και συνέλαβαν. Το παρελθόν της Ρεμπέκα έρχεται στο φως σ’ ένα φλας μπακ στις αρχές του 2000, όταν την είχε προσεγγίσει ο Πίλτσερ για να αναλάβει την κατασκευή του Γούειγουορντ Πάινς. Ενθουσιασμένη η Ρεμπέκα σχεδίασε ολόκληρη την πόλη, αλλά έμεινε στο περιθώριο όταν η Μέγκαν ανακάλυψε πότε επρόκειτο να χτιστεί η πόλη. Στη σύγχρονη πραγματικότητα, η Ρεμπέκα ισχυρίζεται ότι ο Πίλτσερ την είχε απαγάγει. 

Αποκαλύπτει, επίσης, στον Θίο ότι είναι παντρεμένη με τον Χάντερ. Πέρα από το τείχος, ο Σι Τζέι και η ομάδα του στήνουν τον καταυλισμό τους και η Τερέζα θέλει να μείνει εκεί για να είναι κοντά στον Μπεν. Ο Χάσλερ αποκαλύπτει ότι έστειλε επίτηδες τον Ίθαν να βρει την Κέιτ και να τον απαγάγουν οι άντρες του Πίλτσερ, γιατί ήθελε να τον ξεφορτωθεί και να είναι κοντά στην Τερέζα. Μόνον όταν η Τερέζα και ο Μπεν ακολούθησαν τον Ίθαν άλλαξε γνώμη για τους εθελοντές του Πίλτσερ. Και τέλος, τα άμπι πλησιάζουν τον καταυλισμό.

Μοιράσου το άρθρο: