Το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της νέας σειράς θρίλερ, μυστηρίου και επιστημονικής φαντασίας «Wayward Pines», παραγωγής ΗΠΑ 2015-2016, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την  Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, στις 23:15.

Η σειρά, που βασίζεται στην επιτυχημένη τριλογία βιβλίων «Wayward Pines» του Μπλέικ Κράουτς, μεταδίδεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη στην ΕΡΤ1, στις 23:15.

Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Πάτρικ, Νίμρατ Καούρ, Τομ Στίβενς, Χόουπ Ντέιβις, Κάρλα Γκουτζίνο, Τόμπι Τζόουνς, Γκρέτα Λι, Τζος Χέλμαν, Τσάρλι Τέιχαν, Σάνιν Σόσαμον, Ντζιμόν Χουνσού.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη  4 Δεκεμβρίου 2019, στις 23:15

(Β΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 1ο. Βρισκόμαστε στο έτος 4032 και έχουν δημιουργηθεί δύο ομάδες στο Γουέιγουορντ Πάινς. Η ομάδα του Τζέισον Χίγκινς και της Πρώτης Γενιάς (επικουρούμενη από τη Μέγκαν Φίσερ), η οποία χρησιμοποιεί κάθε μέσο που θεωρεί αναγκαίο για να συντηρήσει το αρχικό όραμα του Πίλτσερ και μια ομάδα επαναστατών με επικεφαλής τον Μπεν Μπερκ που αντιτίθεται στην αυστηρή εφαρμογή των νόμων της Πρώτη Γενιάς.

Πριν από 2.000 χρόνια, στη Χαβάη, ο Άρνολντ Ποπ μοιράζεται το όραμά του με τον δρ Θίο Γιέντλιν, ένα επιτυχημένο χειρουργό που λέει ότι μπορεί «να βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους».

Ο Γιέντλιν ξυπνά, χωρίς να ξέρει πού βρίσκεται, στο Γουέιγουορντ Πάινς. Ο Τζέισον και η βοηθός του Κέρι Κάμπελ του λένε ότι συμμετέχει σε ένα πείραμα της κυβέρνησης. Του ζητούν να χειρουργήσει «ένα σημαντικό πρόσωπο» που βλέπουμε ότι είναι η Κέιτ Χενσον. Η επέμβαση είναι επιτυχής και η Κέιτ συνεχίζει τη ζωή της έπειτα από μια συζήτηση με τη Μέγκαν. Ο Θίο γίνεται μάρτυρας της δημόσιας εκτέλεσης μελών της ομάδας του Μπεν και διακρίνει τη σύζυγό του Ρεβέκκα μέσα στο πλήθος. Ο Μπεν και ο Ξάντερ αποφασίζουν να σταματήσουν αυτές τις θανατώσεις και βρίσκονται σε ένα φορτηγό μαζί με τον Θίο. Το φορτηγό κατευθύνεται στην άλλη πλευρά του τείχους, όπου καλούνται να αντιμετωπίσουν τα άμπι που πλησιάζουν.

Μοιράσου το άρθρο: