Η 3rd Gourmet Exhibition είναι έτοιμη να ανοίξει τις θύρες της στο κοινό! Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της το 2016, η Gourmet Exhibition στόχευσε στην ανάδειξη των Ελλήνων παραγωγών τυποποιημένων προϊόντων, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στόχος που την οδήγησε στο να δραστηριοποιηθεί στην αναζήτηση, συνεργασία και τέλος στην προώθηση επιχειρήσεων αποκλειστικά με ποιοτικά εκλεκτά τρόφιμα.

Με ξεκάθαρο προφίλ, που υποστήριξε από την πρώτη κιόλας διοργάνωση, η Gourmet Exhibition ετοιμάζεται για την 3η Έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στις 6, 7 και 8 Απριλίου 2019, στην Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Συμμετέχουν 80 μοναδικοί παραγωγοί από κάθε μεριά της Ελλάδας, όπου το όνομά τους είναι συνδεδεμένο με υψηλής ποιότητας τρόφιμα, πρώτη ύλη, τυποποιημένα και καινοτόμα προϊόντα, γεωγραφική ένδειξη και ηχηρά brand names. Στη διάρκεια της Έκθεσης, οι επισκέπτες, καταναλωτικό κοινό και επαγγελματίες στον χώρο της γαστρονομίας, θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα περίπτερα των παραγωγών, να δοκιμάσουν τα εκλεκτά προϊόντα τους, να συζητήσουν μαζί τους, να ενημερωθούν για την παραγωγή, την πρώτη ύλη, τη διάθεση και τις τιμές, να κάνουν παραγγελίες και αγορές χονδρικής ή λιανικής.

48 εκδηλώσεις στη ‘Gourmet Exhibition‘ που αναδεικνύουν τα ελληνικά προϊόντα!

Γευσιγνωσίες, σεμινάρια, ανοιχτές συζητήσεις και παρουσιάσεις.

Διατηρούμε τη λειτουργία του τόσο δημοφιλούς Olive Bar, το πρώτο στην Ελλάδα, που καθιερώσαμε από το 2016, όπου θα γίνονται και φέτος οι γευσιγνωσίες εξαιρετικά παρθένων ελαιολάδων και ελιών. Όλο το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Προσθέσαμε ένα νέο χώρο γευσιγνωσιών το Deli Bar στο οποίο μεταξύ άλλων, θα δοκιμάσετε μέλια, ροφήματα, σοκολάτες, παγωτά, τουρσιά και αλείμματα, σαρακοστιανές νοστιμιές και άλλα πολλά προϊόντα της έκθεσης.  Όλο το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Διατηρούμε τις Τράπεζες Γευσιγνωσίας. Πληροφορίες ΕΔΩ.

Σεμινάρια για κάθε ενδιαφέρον, όπως παρασκευή φυσικών καλλυντικών και σαπουνιών, food-styling, γαστρο-τουρισμός και τυποποίηση.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές στο κοινό που έρχεται στην έκθεση χωρίς επιπλέον κόστος.

Κορυφαίο γεγονός της έκθεσης, τα Βραβεία Κοινού και τα Specialist Awards. Στα Βραβεία Κοινού προτρέπουμε τους επισκέπτες μας να βαθμολογήσουν τα προϊόντα που έχουν ήδη γνωρίσει στον εκθετήριο χώρο και στις εκδηλώσεις σε όλη τη διάρκεια της 3rd Gourmet Exhibition, ενώ στα Specialist Awards, πέντε ειδικοί από το χώρο της γαστρονομίας αξιολογούν τα καλύτερα προϊόντα και βραβεύονται, την Κυριακή στις 20.00 στην Αποθήκη Γ’.

Σας περιμένουμε για ένα ανεπανάληπτο γαστρονομικό ταξίδι!

www.gourmetexhibition.com

https://www.facebook.com/pg/gourmetexhibition/

Προσκεκλημένοi συνεργάτες της Έκθεσης οι οποίοι δίνουν το παρόν στη διάθεση εκθετών και επισκεπτών, είναι οι (αλφαβητικά): Μιχάλης Αδαμίδης, Μαρία Αθανασοπούλου, Αλεξάνδρα Ανθίδου, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, Μίνα Αποστολίδη, Βαγγέλης Ασημακόπουλος, Οδυσσέας Βλαχάβας, Kristen Connolly, Κική Ζηνοβιάδου, Χρήστος Κατσάνος, Μαρία Κατσούλη, Φωτεινή Κλιάνη, Σύλβια Κουμεντάκη, Ευαγγελία Κουτσοβούλου, Νικολέτα Μακρυωνίτου, George Menzelos, Γιάννα Μπαλαφούτη, Γιάννης Μπουροδήμος, Αντώνης Μωυσιάδης, Κυριακή Παναγιώτου, Θεόδωρος Παστουρματζής, Σπύρος Πέγκας, Γιώργος Πίττας, Ιωάννα Σταμούλου, Κώστας Τερτιβανίδης, Denise Vivaldo, Γιάννης Χατζηπαρασίδης, Ελένη Ψυχούλη.

H “3rd Gourmet Exhibition” πραγματοποιείται με την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Thessaloniki Food Festival και με την υποστήριξη του Perrotis College κα της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

3rd Gourmet Exhibition

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

  • Σάββατο 6/4/19, 13:00-21:00
  • Κυριακή 7/4/19, 11:00-21:00
  • Δευτέρα 8/4/19, 11:00-17:00

Αποθήκη Γ, Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Είσοδος / Εισιτήριο:

  • Γενική είσοδος: 5 ευρώ κατ’ άτομο
  • Εισιτήριο διάρκειας 3 ημερών:   12 ευρώ κατ’ άτομο
  • Είσοδος για το εμπορικό κοινό και δημοσιογράφους: δωρεάν (με πρόσκληση ή επαγγελματική κάρτα)

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Έκθεση, τους εκθέτες, τις παράλληλες εκδηλώσεις και τις κρατήσεις θέσεων στις εκδηλώσεις, τους χορηγούς και τη διοργάνωση, θα βρείτε στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.gourmetoliveexhibition.com

Μοιράσου το άρθρο: