Αναπλάθεται η Πλατεία Ελευθερίας στην Άνω Ηλιούπολη

Τον προσεχή Σεπτέμβριο προγραμματίζεται να ξεκινήσει το έργο της ανάπλασης της Πλατείας Ελευθερίας της Άνω Ηλιούπολης και του περιβάλλοντος Αστικού Χώρου στη Δημοτική Κοινότητα Σταυρούπολης, καθώς ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παύλου Μελά (κατά πλειοψηφία).

Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου αναλαμβάνει να αναπλάσει την εμβληματική Πλατεία, που τοποθετείται περίπου στη μέση της κύριας εμπορικής οδού Μακρυγιάννη, στο εμπορικό κέντρο της Άνω Ηλιούπολης.

Θα γίνουν επεμβάσεις σε συνολική επιφάνεια 6.500 τ.μ., που περιλαμβάνουν την ανάπλαση του χώρου της καθεαυτού πλατείας, επεμβάσεις στα άμεσα περιμετρικά πεζοδρόμια, πεζοδρόμηση τμημάτων των οδών Σίνα, Ναυάρχου Βότση και Χάνι Γραβιάς και νέα ασφαλτόστρωση στις ανασχεδιασμένες συναντήσεις των οδών Ν. Βότση – Λυσιστράτης και Αντιγόνου – Χάνι Γραβιάς.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Παύλου Μελά, Δημήτρη Δεμουρτζίδη “μια από τις κεντρικότερες αστικές πλατείες της Δυτικής Θεσσαλονίκης θα αλλάξει πρόσωπο, προκειμένου να παραδοθεί μια βιώσιμη, ποιοτική, ευχάριστη και ασφαλής αστική πλατεία στους πολίτες του Δήμου Παύλου Μελά”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος