Ιβιτς: «Δουλεύουμε για το παιχνίδι με την Γκαραμπάχ»

Σημαντικό το αποψινό ραντεβού του ΠΑΟΚ με την αζέρικη Γκαραμπάχ και ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας, Βλάνταν Ιβιτς, επισημαίνει την προσοχή που χρειάζεται ο αντίπαλός του, από τον οποίο άλλωστε γνώρισε την μοναδική ήττα στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης.

Αναλυτικά ο Σέρβος τεχνικός είπε:

Για το τι διαφορετικό περιμένει να δει σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι: «Αυτό που περιμένω είναι να έρθει το πρώτο καλό αποτέλεσμα. Δουλεύουμε αυτές τις ημέρες για αυτό το παιχνίδι, γνωρίζουμε καλύτερα τον αντίπαλο. Πιστεύω ότι το πρώτο παιχνίδι ήταν και ένα από τα χειρότερά μας φετινά. Αυτά συμβαίνουν. Όλες οι ομάδες δεν έχουν πάντα σταθερή πορεία συνεχόμενη, αυτό που περιμένω είναι να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και βέβαια να είμαστε πιο πειθαρχημένοι όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι».

Για τα πλάνα του για το παιχνίδι αλλά και για τους Πέλκα-Τζαβέλλα: «Ο Κάμπος έπαθε τράβηγμα στην διάρκεια της προπόνησης, ακόμα δεν μπορούμε να έχουμε ολόκληρη απάντηση από το ιατρικό τιμ για το πόσο θα είναι έξω. Το ιατρικό τιμ που έχουμε είναι από τα καλύτερα και θα επιστρέψει γρήγορα. Ο Πέλκας επιστρέφει, ξεκίνησε να κάνει προπονήσεις και ο ίδιος αισθάνεται καλύτερα. Μπορεί να είναι καλά για το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Ο Τζαβέλλας είναι ένας παίκτης που υπολογίζω».

Για τον τραυματισμό του Κάμπος: «Μπορεί ακόμα και αν δεν τραυματιζόταν να μην έπαιζε. Υπάρχουν δυο-τρεις θέσεις που ψάχνω, είναι κρίμα όμως που τραυματίστηκε πριν από αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Είναι παίκτης που δημιουργεί προβλήματα στις αντίπαλες ομάδες και μπορεί αυτό να μας λείψει. Ωστόσο έχουμε και άλλους παίκτες στην ομάδα που μπορεί να κάνουν την διαφορά».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στον αγώνα του Μπακού: «Δεν θα έλεγα ότι η ομάδα δεν είχε θέληση, είχε. Στο πρώτο ημίχρονο τότε, εκτός από μια φάση που ήταν ένα γυριστό σουτ, δεν μας απείλησαν ιδιαίτερα, ήμασταν ανταγωνιστικοί. Μπορεί να περιμένω κάτι διαφορετικό από αυτούς αύριο (σ.σ. σήμερα), όπως είπε και ο Μάτος εξαρτάται από εμάς. Στο πρώτο παιχνίδι αρκετά δεν δούλεψαν και το γνωρίζουμε αυτό, κάναμε την ανάλυση και έχουν καταλάβει και οι παίκτες τα λάθη. Είναι μπροστά μας άλλα τρία παιχνίδια με το αυριανό (σ.σ. σημερινό) και ό,τι και να γίνει αύριο (σ.σ. σήμερα) υπάρχουν και άλλα δύο παιχνίδια. Και με τέσσερις βαθμούς μπορείς να προκριθείς και με έξι μπορεί να μην προκριθείς. Σε αυτή τη διοργάνωση θέλει ειδική διαχείριση, εμείς θα προσπαθήσουμε για τη νίκη».

Για το πάθος των παικτών του: «Οι παίκτες τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη, θέλουν να συνεχίσουν. Δεν φοβάμαι αν θα έχουν πάθος, θα έχουν. Πέρασαν δύο δύσκολα παιχνίδια που ήμασταν καλύτεροι, δείξαμε ότι μπορούμε να παίζουμε και συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Το αυριανό θα είναι σαν ντέρμπι. Μπορεί το όνομά της να μην μας λέει πολλά, γιατί δεν ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρό τους, αλλά το ίδιο αισθάνονται και για εμάς. Από εκεί και πέρα θέλει καλή διαχείριση, καλή προετοιμασία γιατί δεν θα είναι εύκολο. Το γνωρίζουμε, είδαμε και εκεί ότι οι παίκτες της Γκαραμπάχ έχουν ποιότητα. Ελπίζω και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι».

Μάτος: “Είναι ένα παιχνίδι κλειδί για μας”

Την άποψη του για την σημασία και σπουδαιότητα του αγώνα με την Γκαραμπάχ επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου ο Βραζιλιάνος πλάγιος αμυντικός του ΠΑΟΚ Λέο Μάτος. “Είναι ένα ματς, στο οποίο θα παίξουμε με μία ομάδα που είναι άμεσος ανταγωνιστής μας για την πρόκριση. Συνεπώς είναι ένα παιχνίδι-κλειδί για να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Αν πάρουμε τη νίκη, θα πάμε στους 7 βαθμούς, η Γκαραμπάχ θα είναι πίσω μας και θα έχουμε το πάνω χέρι, αν δεν κερδίσουμε, θα έχουμε μείνει πίσω και θα χρειάζεται περισσότερη δουλειά στη συνέχεια. Το μόνο αποτέλεσμα για εμάς είναι η νίκη”.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος