Πρίφτης: «Είμαι εδώ και θα συνεχίσω να παλεύω για να βελτιωθεί η κατάσταση»

Στη «σκληρή», όπως τη χαρακτήρισε εντός έδρας ήττα, τονίζοντας, παράλληλα, πως παραμένει στο τιμόνι της ομάδας, κατανοώντας τις εις βάρος του αποδοκιμασίες, εστίασε ο Δημήτρης Πρίφτης με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Αρη, στο Αλεξάνδρειο, με τη Μονακό.

Ο τεχνικός των «κίτρινων», αφού απένειμε εύσημα στους Μονεγάσκους για τη νίκη, είπε: «Ηταν μια σκληρή ήττα. Το παιχνίδι πήγε στις λεπτομέρειες, μια κατοχή, ένα καλάθι, ένα αμυντικό ριμπάουντ. Είναι αρνητικό το ότι χάσαμε στην έδρα μας. Εχουμε πολλά να αντιμετωπίσουμε ως ομάδα και στο αγωνιστικό κομμάτι και τους τραυματισμούς. Συνεχίζουμε, έχουμε παιχνίδι ξανά σε λίγες ημέρες για το ελληνικό πρωτάθλημα και πρέπει να ετοιμαστούμε γι’ αυτό».

Για τον τραυματισμό του Ερικ Μπάκνερ στην αναμέτρηση, αλλά και τον τραυματία, Ντέβιν Μαρμπλ, ανέφερε: «Ο Μαρμπλ έχει κάτι σαν διάστρεμμα στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού, πονάει. Μπορεί να μην είναι πολύ σοβαρό, αλλά δεν είναι έτοιμος να παίξει. Τον έβαλα στη Λευκάδα λίγο, δεν μπορούσε να συνεχίσει. Σήμερα από το ζέσταμα φάνηκε ότι δεν είναι καλά. Ο καθένας διαχειρίζεται τον πόνο με τον τρόπο του. Εγώ πρέπει να κάνω το καλύτερο για την ομάδα σύμφωνα με το κριτήριό μου. Δε νομίζω πως μπορούσε να παίξει. Το πρόβλημα του Μπάκνερ φάνηκε από την αρχή πως δεν είναι κάτι απλό, μάλλον διάστρεμμα στην ποδοκνημική έχουμε, θα κάνει προφανώς μαγνητική. Σίγουρα δεν παίζει το Σάββατο (σ.σ. με Κολοσσό)».

Σε ό,τι αφορά τις αποδοκιμασίες που εισέπραξε από την κερκίδα, με το τέλος του αγώνα, σχολίασε: «Οι αποδοκιμασίες είναι κάτι φυσιολογικό. Εχω ακούσει λόγια αγάπης εδώ, αλλά και λόγια κριτικής και αποδοκιμασίες. Θεωρώ, ως ένα βαθμό, πως αυτά είναι φυσιολογικό. Αποδέχομαι τις αποδοκιμασίες, τις διαχειρίζομαι, είμαι εδώ και θα συνεχίσω να παλεύω πιο δυνατά για να βελτιώσω την κατάσταση».

Ο κ.Πρίφτης ολοκλήρωσε τη συνέντευξη τύπου λέγοντας: «Η εικόνα που δεν είναι καλή, δεν είναι σταθερή και αυτό είναι αποτέλεσμα πραγμάτων που έχουν συμβεί από το καλοκαίρι. Δεν αποποιούμαι ευθύνες, οι παίκτες που έχουμε είναι καλοί. Παρόμοια προβλήματα είχαμε και πέρυσι. Αυτήν τη στιγμή, είμαστε σε αυτήν την εικόνα, γιατί ένα κομμάτι είναι οι επιλογές, για τις οποίες είμαι υπεύθυνος, άλλο ένα είναι οι ατυχίες και άλλο ένα οι στιγμές στα παιχνίδια, ένα λει απ, μια βολή, το ότι δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος