Συνεχίζεται η τυροκομική παράδοση στη Δεσκάτη Γρεβενών #Grevena_Live

Array

Φημισμένη για τα τυροκομικά της προϊόντα είναι περιοχή της Δεσκάτης με παραδοσιακά τυροκομεία να παράγουν Προϊόντα Ονομασίας Προέλευσης.
Σχεδόν όλοι οι κτηνοτρόφοι της περιοχής παράγουν φέτα, κασέρι και κεφαλοτύρι άριστης ποιότητας και καλύπτουν όχι μόνο τις ανάγκες της περιοχής αλλά προμηθεύουν και τα μεγάλα αστικά κέντρα.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΚΗΣ ΝΑΣΙΑΔΗΣ

[iframe_youtube width=”900″ height=”506″ src=”https://www.youtube.com/embed/yMFyvfnKYns” frameborder=”0″ gesture=”media” allow=”encrypted-media” allowfullscreen>]
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος