Ο Δήμος Θεσσαλονίκης συμμετέχει στο Πρόγραμμα του Συμβουλίου της Ευρώπης με θέμα «Ευρωπαϊκό Σήμα Αριστείας στη Χρηστή Διακυβέρνηση (ELoGE)», που έχει ως στόχο να βελτιώσει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του προς τους δημότες, τους κατοίκους και τους εργαζόμενους και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην πόλη.
Στο πλαίσιο της διαδικασίας συμμετοχής στο Πρόγραμμα απαιτείται η συμπλήρωση ερωτηματολογίου και από πολίτες της Θεσσαλονίκης (δημότες, κατοίκους, εργαζομένους, επιχειρηματίες, επισκέπτες), με σκοπό την καταγραφή των δυνατών και αδύναμων σημείων της πόλης μας και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο μέσω του ηλεκτρονικού συνδέσμου: https://goo.gl/forms/4WmDzPbCr1qNDBE52 καθώς και μέσω της εφαρμογής που είναι διαθέσιμη σε itunes και playstore, ως ELoGE: https://www.appsheet.com/start/8eae1b7e-d5f9-4109-b342-4066d5188d26 .

Επισημαίνεται ότι τα ερωτηματολόγια θα πρέπει να συμπληρωθούν ηλεκτρονικά έως και την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 17.00.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «ο Δήμος Θεσσαλονίκης καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και στις ανάγκες των πολιτών, οι οποίοι μέσω της συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά, ώστε οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς αυτούς να βελτιωθούν και να εκσυγχρονιστούν».

 

Μοιράσου το άρθρο: