Καθημερινά, στις 14:00 και 19:00 

«Amazing Train Journeys»
Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής KWANZA που θα ολοκληρωθεί σε πέντε ωριαία επεισόδια (5ος κύκλος).
Συνάντηση ανθρώπων κατά μήκος των διαδρομών και ανακάλυψη νέων ονείρων, αυτό είναι το DNA αυτής της επιτυχημένης σειράς, η οποία ανανεώνεται συνεχώς. Επιλέγοντας το τρένο ως μέσο ταξιδιού, επιλέγουμε να ανακαλύψουμε, να ονειρευτούμε … και να συναντήσουμε άτομα από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.
Ο Philippe Gougler, ο μάρτυρας- ταξιδιώτη μας, είναι πεπεισμένος ότι χωρίς την ανθρώπινη συνάντηση δεν υπάρχει ταξίδι. Σε κάθε χώρα, σε κάθε περιοχή, σε κάθε πόλη, το τρένο είναι το ιδανικό μέρος για να μοιραστούμε τις εμπειρίες της ζωής των απλών αλλά μοναδικών επιβατών. Από τους μετακινούμενους στο Shinkansen στην ομάδα διαλογής αλληλογραφίας της Σρι Λάνκα, ο Philippe συναντά τους ντόπιους και με αυτόν τον τρόπο γνωρίζει την ιδιαιτερότητα και την ανθρωπιά τους.

 

Eπεισόδιο 1ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ [AUSTRALIE]

Για να ανακαλύψει αυτήν την ήπειρο-νησί, ο Philippe Gougler ξεκινά το ταξίδι του στα βόρεια εδάφη ,με έκταση διπλάσια από τη Γαλλία, αλλά με μόνο 230.000 κατοίκους. Ένα θρυλικό τρένο τον περιμένει κοντά στη θάλασσα: το GHAN, το οποίο διασχίζει την Αυστραλία πολύ άνετα από βορρά προς νότο μέσα σε 3 ημέρες. Κατά τη διάρκεια μιας πρώτης στάσης, ο Philippe συναντά έναν αγρότη, στου οποίου τα βοοειδή επιτίθενται από εντυπωσιακά αρπακτικά ζώα.
Μετά την έρημο, ο Philippe κάνει μια παράκαμψη μέσα από το μυθικό και ελκυστικό Σίδνεϊ, για να πάρει ένα μικρό προαστιακό τρένο, το οποίο στρέφει το δρόμο του προς την καρδιά των Blue Mountains και τα υπέροχα τοπία τους…

vlc-00735
vlc-00734
vlc-00733
vlc-00732
vlc-00730
vlc-00729
vlc-00728

Το Ντοκιμαντέρ αναρτάται στη διεύθυνση :

http://webtv.ert.gr/category/ert3/ntokimanter-ert3/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες
 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο: