Καθημερινά, στις 14:00 και 19:00 

«Amazing Train Journeys»
Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής KWANZA που θα ολοκληρωθεί σε πέντε ωριαία επεισόδια (5ος κύκλος).
Συνάντηση ανθρώπων κατά μήκος των διαδρομών και ανακάλυψη νέων ονείρων, αυτό είναι το DNA αυτής της επιτυχημένης σειράς, η οποία ανανεώνεται συνεχώς. Επιλέγοντας το τρένο ως μέσο ταξιδιού, επιλέγουμε να ανακαλύψουμε, να ονειρευτούμε … και να συναντήσουμε άτομα από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.
Ο Philippe Gougler, ο μάρτυρας- ταξιδιώτη μας, είναι πεπεισμένος ότι χωρίς την ανθρώπινη συνάντηση δεν υπάρχει ταξίδι. Σε κάθε χώρα, σε κάθε περιοχή, σε κάθε πόλη, το τρένο είναι το ιδανικό μέρος για να μοιραστούμε τις εμπειρίες της ζωής των απλών αλλά μοναδικών επιβατών. Από τους μετακινούμενους στο Shinkansen στην ομάδα διαλογής αλληλογραφίας της Σρι Λάνκα, ο Philippe συναντά τους ντόπιους και με αυτόν τον τρόπο γνωρίζει την ιδιαιτερότητα και την ανθρωπιά τους.

 

Eπεισόδιο 2ΒΡΑΖΙΛΙΑ[BRESIL]

Στη Βραζιλία, τα τρένα τρέχουν στο ρυθμό της σάμπα και, για μερικούς μουσικούς, είναι πραγματικές παιδικές χαρές … Το ταξίδι ξεκινάει από το Σαλβαδόρ, την πόλη με τις 365 εκκλησίες, η πιο γνωστή από τις οποίες είναι αυτή του Σενιορ ντο Μπονφιμ. Ανάμεσα στα πολύχρωμα τυχερά βραχιόλια, την αίθουσα των θαυμάτων και τις ευλογίες για τα αυτοκινήτα, ο Philippe Gougler ανακαλύπτει αυτή την πραγματικά μοναδική εκκλησία. Στη συνέχεια, κατευθύνεται στα βόρεια της χώρας, στην καρδιά του τροπικού δάσους του Αμαζονίου. Εδώ, οι σταθμοί περιβάλλονται από πλούσια φύση … Και όταν φτάνει το τραίνο «ζούγκλας», είναι ένα ταξίδι όπως κανένα άλλο…

vlc-00735
vlc-00734
vlc-00733
vlc-00732
vlc-00730
vlc-00729
vlc-00728

Το Ντοκιμαντέρ αναρτάται στη διεύθυνση :

http://webtv.ert.gr/category/ert3/ntokimanter-ert3/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες
 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο: