Καθημερινά, στις 14:00 και 19:00 

«Amazing Train Journeys»
Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής KWANZA που θα ολοκληρωθεί σε πέντε ωριαία επεισόδια (5ος κύκλος).
Συνάντηση ανθρώπων κατά μήκος των διαδρομών και ανακάλυψη νέων ονείρων, αυτό είναι το DNA αυτής της επιτυχημένης σειράς, η οποία ανανεώνεται συνεχώς. Επιλέγοντας το τρένο ως μέσο ταξιδιού, επιλέγουμε να ανακαλύψουμε, να ονειρευτούμε … και να συναντήσουμε άτομα από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.
Ο Philippe Gougler, ο μάρτυρας- ταξιδιώτη μας, είναι πεπεισμένος ότι χωρίς την ανθρώπινη συνάντηση δεν υπάρχει ταξίδι. Σε κάθε χώρα, σε κάθε περιοχή, σε κάθε πόλη, το τρένο είναι το ιδανικό μέρος για να μοιραστούμε τις εμπειρίες της ζωής των απλών αλλά μοναδικών επιβατών. Από τους μετακινούμενους στο Shinkansen στην ομάδα διαλογής αλληλογραφίας της Σρι Λάνκα, ο Philippe συναντά τους ντόπιους και με αυτόν τον τρόπο γνωρίζει την ιδιαιτερότητα και την ανθρωπιά τους.

 

Eπεισόδιο 3ΣΚΩΤΙΑ[ECOSSE]

Στα Highlands τρέχει ένα θρυλικό ατμοκίνητο τρένο:το Jacobite! Χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο διάσημα τρένα στον κόσμο χάρη στον Harry Potter …
Ο Philippe ανακαλύπτει έπειτα τα καλά φυλαγμένα μυστικά μιας αναπόφευκτης παράδοσης στη Σκωτία, το «Haggis». Στα περίχωρα ενός χωριού, ο Philippe παρακολουθεί έναν αγώνα Highland Games, ένα αθλητικό τουρνουά και μια έκθεση, που περιβάλλεται από τον ήχο της γκάιντας. Στη συνέχεια παίρνει το τρένο για να εξετάσει ένα από τα πιο μαγευτικά μέρη στη Σκωτία: το νησί Skye. Ένα μαγικό νησί, γεμάτο ιστορία και μυστήριο. Στη συνέχεια, κατευθύνεται προς το Εδιμβούργο, πρωτεύουσα της Σκωτίας, πριν πάρει ένα τρένο με προορισμό την περιοχή Inverness, στην άκρη μιας λίμνης που έχει γίνει διάσημη χάρη στο τέρας του Loch Ness!

vlc-00735
vlc-00734
vlc-00733
vlc-00732
vlc-00730
vlc-00729
vlc-00728

Το Ντοκιμαντέρ αναρτάται στη διεύθυνση :

http://webtv.ert.gr/category/ert3/ntokimanter-ert3/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες
 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο: