Δευτέρα έως Πέμπτη στις 23:00 

«BABYLON BERLIN»
Έτος παραγωγής: (2017)
Δραματική σειρά γερμανικής παραγωγής 2017 που θα ολοκληρωθεί σε 8 ωριαία επεισόδια (Α κύκλος)
Το Βερολίνο της δεκαετίας του είκοσι: Είναι μια μητρόπολη για όσους έχουν ταλέντο και φιλοδοξία, για όσους βρίσκονται σε κίνηση. Είναι η Βαβυλώνα . Όμως, κάτω από την αστραφτερή επιφάνεια, οι φτωχές μάζες αγωνίζονται για μια καλύτερη ζωή. Είναι μια εποχή οργανωμένου εγκλήματος και πολιτικού εξτρεμισμού. Οι παλιές στρατιωτικές ελίτ δεν έχουν παραιτηθεί ακόμη, ενώ ένα ακόμη πιο τρομακτικό τέρας αρχίζει να τεντώνει τους μύες του. Όταν ένα φορτηγό τρένο από τη Σοβιετική Ένωση φτάνει, προσελκύει την προσοχή από πολλές μεριές: σε μερικούς ο θησαυρός του είναι το κλειδί για την πολιτική εξουσία, σε άλλους εξασφαλίζει μια ζωή με ελευθερία και πλούτο, αλλά πρώτα απ ‘όλα είναι μια θανατηφόρα παγίδα σε όσους προσπαθούν να το προσεγγίσουν.

Eπεισόδιο 8:

Ο Μπέντα ανακρίνει τον Νίσεν, ο οποίος ισχυρίζεται πως δεν γνώριζε το περιεχόμενο του βαγονιού, δηλαδή το απαγορευμένο δηλητηριώδες αέριο φωσγένιο, και τον φυλακίζει.
Ο φαρμακοποιός δίνει στον Ρατ δυνατότερο φάρμακο κι εκείνος θέλει και για τον Κραγιέφσκι, ο οποίος αναγκάζεται να του πει πού βρίσκεται το φιλμ, για να πάρει τη δόση του: είναι στο δωμάτιο του Αρμένιου στο κλαμπ Moka Efti. Ο Ρατ πηγαίνει εκεί με τον Βόλτερ και με το πιστόλι στον κρόταφο του Αρμένιου παίρνουν όλα τα φιλμ και τα καίνε, μια και σε ένα από αυτά ο Ρατ αναγνωρίζει τον πατέρα του με πόρνες.
Ο Αρμένιος ζητά εκδίκηση. Στέλνει τον πάστορα Βίλτσεκ να βρει τους δύο επιθεωρητές, τους ρίχνουν ναρκωτικό στο ποτό και πηγαίνουν τον Ρατ στο σανατόριο του Δρ. Σμιτ, ο οποίος του κάνει μία ένεση και τον υπνωτίζει.
Την επόμενη μέρα η Σαρλότε βρίσκει τον Ρατ έξω από το σπίτι του σε ημικωματώδη κατάσταση, αλλά εκείνος αρνείται τη βοήθειά της επειδή εκείνη είπε στον Βόλτερ για το πρόβλημα του τρέμουλου.
babylon8
babylon7
babylon6
babylon5
babylon4
babylon3
Berlin Babylon
Babylon Berlin

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση https://series.ert.gr/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 7 ημέρες

 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο: