Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 23:00 

«BANKING DISTRICT»

Eπεισόδιο 4

Υπό την πίεση του Παρισιού, η Γκρανζιέ & Σια εξυγιάνει την γαλλική πελατεία της. Πεπεισμένη πως ο δολοφόνος βρίσκεται στην τράπεζα, η Ελιζαμπέτ αναλαμβάνει τη διεύθυνση για να της δοθεί πρόσβαση σε κωδικοποιημένους λογαριασμούς. Ανακαλύπτει μια μεγάλη επιχείρηση ξεπλύματος χρήματος, την οποία έστησε ο Πωλ, κρυφά, για να σώσει την τράπεζα.

Δραματική σειρά παραγωγής RTS / RTBF / Proximus 2017 που θα ολοκληρωθεί σε έξι ωριαία επεισόδια.
Το καλοκαίρι του 2011.Ο ο ελβετικός τραπεζικός τομέας δέχεται επίθεση: το τραπεζικό απόρρητο, το ίδιο το θεμέλιο της ελβετικής ευημερίας, γίνεται στόχος της διεθνούς κοινότητας μετά την οικονομική κρίση. Επιπλέον ο Paul Grangier, διευθυντής της ιδιωτικής τράπεζας Grangier & Cie, ενός ιδρύματος 300 ετών, βρίσκεται μισοπεθαμένος στο σαλόνι του. Ο αδελφός του, Αλεξάντερ, είναι σε θέση να αναλάβει την τράπεζα χάρη στην υποστήριξη της μητέρας τους. Ενάντια σε όλες τις προβλέψεις, είναι η αποξενωμένη αδελφή τους, η Ελισάβετ, που κληρονομεί τη διαχείριση της τράπεζας καθώς και το χρέος να βρει την αλήθεια για τον Paul. Η απάντηση μπορεί να είναι τόσο στην τράπεζα όσο και στην οικογένεια.
Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση https://series.ert.gr/banking-district/ ,την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες
2017. Quartier des banques
2017. Quartier des banques
2017. Quartier des banques
2017. Quartier des Banques
2017. Quartier des Banques
2017. Quartier des Banques
2017. Quartier des banques
2017. Quartier des banques

Σκηνοθεσία: Fulvio Bernasconi (Miséricorde, Out Of Bounds)

 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο: