ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στις 23:00 

«BULLETS»
Έτος παραγωγής: (2018)
Δραματική σειρά-θρίλερ φιλανδικής παραγωγής 2018 που θα ολοκληρωθεί σε οχτώ ωριαία επεισόδια.
Μία πρώην τρομοκράτισσα , η Μαντίνα Ταμπουροβα, που θεωρήθηκε νεκρή, εμφανίζεται στο Ελσίνκι ζητώντας πολιτικό άσυλο. Χρησιμοποιώντας μια ψεύτικη ταυτότητα, η αξιωματικός της υπηρεσίας πληροφοριών και εξαιρετικά ταλαντούχα Mari Saari πρέπει να γίνει φίλη της για να μάθει τα κίνητρά της για να έρθει στη Φινλανδία. Για να αποκαλύψει το μυστήριο,η Mari Saari πρέπει να σχηματίσει μια απίθανη συνεργασία με έναν παλαιότερο αστυνομικό της δίωξης ναρκωτικών.
vlc-00672
vlc-00671
vlc-00670
vlc-00669
vlc-00668

Eπεισόδιο 10

H Μάρι ξυπνάει σε ένα άδειο γκαράζ. Η σφαίρα την πήρε ξυστά. Υπάρχει ένα βαρέλι γεμάτο εκρηκτικά. Σε ένα βανάκι που κατευθύνεται προς το κέντρο του Ελσίνκι, ο Γιούρι πατάει το κουμπί για να πυροδοτήσει τη βόμβα, αλλά η Μάρι προλαβαίνει να την απασφαλίσει εγκαίρως.
Εντωμεταξύ η Τουόμι λέει στην ομάδα της ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας έχει κρυφή συνάντηση στο Ελσίνκι, και ξαφνιάζει εντελώς την Υπηρεσία Πληροφοριών Ασφαλείας.
Η Μάρι και ο Βίτα αντιλαμβάνονται το σχέδιο του Γιούρι, ο οποίος γνωρίζει το πρωτόκολλο ασφαλείας που πηγαίνει την αυτοκινητοπομπή του προέδρου στο ξενοδοχείο όπου μένει. Εκεί πηγαίνει ο Γιούρι. Η Μάρι προωθεί την πληροφορία στην Τουόμι, η οποία προειδοποιεί τον αρχηγό της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας Λεονίντ Όλτσιν. Έγκαιρα, ο Όλτσιν ανακόπτει το βανάκι του συνεργείου καθαρισμού, που προσπαθεί να μπει στο υπόγειο γκαράζ του ξενοδοχείου. Αλλά μετά, ο Όλτσιν βοηθά να σκοτώσουν τους φρουρούς και αποκαλύπτεται ότι είναι μέρος της ίδιας συνομωσίας με τον Γιούρι.

Σκηνοθεσία: Antti Jokinen (Purge, The Resident)
Πρωταγωνιστούν: Krista Kosonen (Purge, The Midwife) ,Sibel Kekilli (Game of Thrones, Head-On).

https://series.ert.gr/bullets-episodes/
Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση https://series.ert.gr/bullets-episodes/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες

 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο: