ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στις 23:00 

«BULLETS»
Έτος παραγωγής: (2018)
Δραματική σειρά-θρίλερ φιλανδικής παραγωγής 2018 που θα ολοκληρωθεί σε οχτώ ωριαία επεισόδια.
Μία πρώην τρομοκράτισσα , η Μαντίνα Ταμπουροβα, που θεωρήθηκε νεκρή, εμφανίζεται στο Ελσίνκι ζητώντας πολιτικό άσυλο. Χρησιμοποιώντας μια ψεύτικη ταυτότητα, η αξιωματικός της υπηρεσίας πληροφοριών και εξαιρετικά ταλαντούχα Mari Saari πρέπει να γίνει φίλη της για να μάθει τα κίνητρά της για να έρθει στη Φινλανδία. Για να αποκαλύψει το μυστήριο,η Mari Saari πρέπει να σχηματίσει μια απίθανη συνεργασία με έναν παλαιότερο αστυνομικό της δίωξης ναρκωτικών.
vlc-00672
vlc-00671
vlc-00670
vlc-00669
vlc-00668

Eπεισόδιο 4

Ο Βίτα ανακρίνει τη Μαντίνα, η οποία ακόμα παρουσιάζεται ως Ζαμίρα Χόξα, το βαποράκι. Όμως η Μάρι του λέει την αλήθεια. Η Μάρι και η Κάρλα Τουόμι θέλουν να συνεργαστεί ο Βίτα με την Υπηρεσία Πληροφοριών Ασφαλείας, προκειμένου να βρουν τι σχεδιάζει να κάνει στη Φινλανδία η τρομοκράτης Μαντίνα Ταμπουρόβα. Ο Βίτα συμφωνεί, παρόλο που αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κρατά μυστικά από τους ίδιους του τους προϊστάμενους αλλά και να απελευθερώσει την Ταμπουρόβα, για να μπορέσει η αστυνομία να εξαρθρώσει τον εγκέφαλο των τρομοκρατικών επιθέσεων.
Προσποιούμενη την κοινωνική λειτουργό, η Μάρι προσπαθεί να κάνει τη «Ζαμίρα» να συνεργαστεί με τις αρχές. Η Μαντίνα φοβάται τον Γιούρι και αρνείται.
Ο Γιάρι Χόλμα προσπαθεί να βρει την Άλμαζ και της στέλνει μήνυμα. Ο Γιούρι έχει πάρει το κινητό της Άλμαζ και το χρησιμοποιεί για να στήσει παγίδα στον Χόλμα και στη συνέχεια να τον σκοτώσει…

Σκηνοθεσία: Antti Jokinen (Purge, The Resident)
Πρωταγωνιστούν: Krista Kosonen (Purge, The Midwife) ,Sibel Kekilli (Game of Thrones, Head-On).

Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο για 14 μέρες στα ψηφιακά μέσα της ΕΡΤ.

 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο: