ΔΕΥΤΕΡΑ 13/04/2020, στις 22:00 

« I AM »
Έτος παραγωγής: (2019)

Δραματική σειρά 3 ωριαίων επεισοδίων, παραγωγής ME+YOU PRODUCTIONS, 2019

Μια δραματική τριλογία που εξερευνά αιώνια γυναικεία θέματα, όπως οι σχέσεις, η προσωπική ταυτότητα και η ελευθερία. Το κάθε επεισόδιο είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του βραβευμένου με BAFTA (Βρετανικά Κινηματογραφικά Βραβεία) συγγραφέα και σκηνοθέτη Dominic Savage με τρεις βραβευμένες ηθοποιούς της Βρετανίας: την Υποψήφια για Όσκαρ Samantha Morton, τη βραβευμένη με BAFTA Vicky McClure και την πολλά υποσχόμενη πρωταγωνίστρια Gemma Chan. Οι τρεις ιστορίες είναι- εν μέρει- αυτοβιογραφικές, δημιουργώντας μια αυθεντική, συγκινητική και βαθιά προσωπική συλλογή ιστοριών για τη ζωή των γυναικών τον 21ο αιώνα.

SHE_KIRSTY_066
SHE_KIRSTY_079
SHE_KIRSTY_BTS_053
Eπεισόδιο 1: I AM KIRSTY

Η υποψήφια για Όσκαρ Samantha Morton πρωταγωνιστεί στο πρώτο επεισόδιο της σειράς. Είναι η ιστορία μιας μητέρας που βρίσκεται σε απελπισία και προσπαθεί να επιβιώσει, να επανακτήσει τον έλεγχο της ζωής της και, παράλληλα, να φροντίσει τα παιδιά της.

Σκηνοθεσία/ Σενάριο: Dominic Savage
Παίζουν: Samantha Morton, Vicky McClure, Gemma Chan.

Η ταινία αναρτάται στη διεύθυνση: http://webtv.ert.gr/category/ert3/tenies-mikrou-mikous-ert3/ , την ημέρα προβολής της όπου και παραμένει για 14 ημέρες.
 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο: