ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στις 09:00 & 19:00  

«IMPOSSIBLE PLANET»

Έτος παραγωγής: (2019)

Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής CINEFLIX 2019 που θα ολοκληρωθεί σε 12 ωριαία επεισόδια.
Ο πλανήτης μας δημιουργεί μια απίστευτη ποσότητα φυσικών φαινομένων. Από φωταυγή, ηλεκτρικά-μπλε κύματα που σβήνουν στην ξηρά στους μυστηριώδεις κύκλους των Νεράιδων που τεντώνονται μέχρι όπου φτάνει το μάτι, όλα τα φαινόμενα είναι θαυμαστά στην ύπαρξή τους. Κάποια μπορούν εύλογα να εξηγηθούν, άλλα εκπλήσσουν ακόμη και τους πιο έμπειρους επιστήμονες. Αυτή η σειρά μας οδηγεί σε ένα ταξίδι γύρω από τον απέραντο πλανήτη μας για να ανακαλύψουμε πόσο παράξενος και απροσδόκητος μπορεί να είναι ο κόσμος μας.
Καλώς ήρθατε στον απίστευτο πλανήτη μας.
vlc-02466
vlc-02462
vlc-02460
vlc-02459
vlc-02458
vlc-02457

Eπεισόδιο 1:

Λίμνη Χίλιερ[Lake Hillier]
Το μικροσκοπικό νησάκι Χίλιερ έξω από τη νότια ακτή της Δυτικής Αυστραλίας ήταν κάποτε το λημέρι του μοναδικού πειρατή της Αυστραλίας, του Μπλακ Τζακ Άντερσον. Φιλοξενεί επίσης την εντυπωσιακή ροζ λίμνη Χίλιερ.
Λιμνοθάλασσα του Παγετώνα/ Αδαμάντινη Παραλία[Glacier Lagoon/Diamond Beach]
Εξερευνούμε τις υπέροχες αντιθέσεις της Αδαμάντινης Παραλίας στη σκιά του παγετώνα Βατναγιοκούλ της Ισλανδίας. Η εντυπωσιακή μαύρη άμμος της παραλίας είναι διάστικτη από αστραφτερά κομμάτια πάγου. Μοιάζουν με πολύτιμα πετράδια. Πώς βρέθηκαν εκεί όμως;

Το Πέτρινο Δάσος [Stone Forest]
Περήφανος στο τοπίο, στέκει ένας στρατός από μυστηριώδεις πέτρινους πύργους. Σύμβολα ελπίδας και ελευθερίας για κάποιους, αυτοί οι στύλοι αιχμαλωτίζουν και μαγεύουν. Το Πέτρινο δάσος του Σίλιν βρίσκεται στη Νότια Κίνα, όπου στο πέρασμα εκατοντάδων χιλιάδων χρόνων διαμορφώθηκαν αυτοί οι ασβεστολιθικοί βράχοι. Τα τεκτονικά στρώματα και η διάβρωση του καιρού φτιάχνουν ένα μοναδικό τοπίο.

 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο: