ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στις 09:00 & 19:00  

«IMPOSSIBLE PLANET»

Έτος παραγωγής: (2019)

Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής CINEFLIX 2019 που θα ολοκληρωθεί σε 12 ωριαία επεισόδια.
Ο πλανήτης μας δημιουργεί μια απίστευτη ποσότητα φυσικών φαινομένων. Από φωταυγή, ηλεκτρικά-μπλε κύματα που σβήνουν στην ξηρά στους μυστηριώδεις κύκλους των Νεράιδων που τεντώνονται μέχρι όπου φτάνει το μάτι, όλα τα φαινόμενα είναι θαυμαστά στην ύπαρξή τους. Κάποια μπορούν εύλογα να εξηγηθούν, άλλα εκπλήσσουν ακόμη και τους πιο έμπειρους επιστήμονες. Αυτή η σειρά μας οδηγεί σε ένα ταξίδι γύρω από τον απέραντο πλανήτη μας για να ανακαλύψουμε πόσο παράξενος και απροσδόκητος μπορεί να είναι ο κόσμος μας.
Καλώς ήρθατε στον απίστευτο πλανήτη μας.
vlc-02466
vlc-02462
vlc-02460
vlc-02459
vlc-02458
vlc-02457

Eπεισόδιο 5

Θερμοπίδακες [Geysers]
Συναρπαστικοί και άγριοι είναι δυο από τις πολλές λέξεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να περιγράψουν τα απίστευτα φαινόμενα που είναι οι θερμοπίδακες. Αυτές οι μυστηριώδεις γεωλογικές δομές υπάρχουν μόνο σε λίγα μέρη του πλανήτη.
Βράχια Πάνκεϊκ[Pancake Rocks]
Στην άγρια δυτική ακτή του Νότιου Νησιού της Νέας Ζηλανδίας, ένα τοπίο από ασβεστολιθικούς σχηματισμούς εντυπωσιάζει τους περαστικούς. Μια σειρά από βραχώδεις σχηματισμούς που θυμίζουν τηγανίτες σχηματίζουν την ακτογραμμή του Πουνακάικι. Σε συνδυασμό με τους ορμητικούς πίδακες νερού, πρόκειται στ’ αλήθεια για έναν από τους πιο εκπληκτικούς γεωλογικούς άθλους της φύσης.
Χριστουγεννιάτικα Καβούρια[Christmas Crabs]
Κάθε χρόνο στις αρχές της εποχής των βροχών, οι παραλίες και οι ζούγκλες του Νησιού των Χριστουγέννων στα ανοιχτά της ακτής της Αυστραλίας ζωντανεύουν από ένα κόκκινο κύμα μαζικής μετανάστευσης. Αυτό το επεισόδιο εξερευνά την απίστευτη εικόνα που παρουσιάζουν περίπου 50 εκατομμύρια καβούρια του Νησιού των Χριστουγέννων καθώς κάνουν ένα ταξίδι από το δάσος μέχρι την ακτή για να αναπαραχθούν.
 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο: