ΚΑΘΕ Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:00 

«SIDE GAMES/ TODO POR EL JUEGO»

Έτος παραγωγής: (2018)

Δραματική σειρά, που θα ολοκληρωθεί σε 8 ωριαία επεισόδια, παραγωγής Mediapro, 2018.Η σειρά είναι μια ελεύθερη προσαρμογή του μυθιστορήματος «El Fútbol No es Así» που έγραψαν ο Javier Tebas και ο Pedro Torréns.
Στα παρασκήνια του κόσμου του ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα στα παράνομα στοίχηματα και τα στημένα παιχνίδια, θα ακολουθήσουμε τον πρωταγωιστή μας Mariano Hidalgo, επιχειρηματία, και θα δούμε πώς οι αρχικές καλές προθέσεις του μετατρέπονται σε ανεξέλεγκτη φιλοδοξία, που απειλεί να καταστρέψει ό,τι αγαπάει.
Τo «EΠIKINΔΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ» περιγράφει τον περίπλοκο κόσμο του ποδοσφαίρου μέσα από τις διασυνδέσεις του με τοπικούς πολιτικούς παράγοντες, μαφίες, τυχερά παιχνίδια, συνένοχους παίκτες σε στημένα παιχνίδια, την αγορά και την πώληση ξένων παικτών, και το αυξανόμενο ενδιαφέρον της διεθνούς μαφίας για τις ομάδες ποδοσφαίρου της δεύτερης κατηγορίας στην Ισπανία.

Eπεισόδιο 3

Τη στιγμή που ανακοινώνονται σε συνέντευξη τύπου η νέα σύνθεση της ομάδας στα τηλέφωνα των δημοσιογράφων εμφανίζεται ένα μήνυμα: ότι η εταιρεία Saldaña έχτισε, χωρίς άδεια, το εμπορικό κέντρο.
Ο Hidalgo είναι πεπεισμένος ότι το σχέδιό του θα στεφθεί με επιτυχία, αλλά διαψεύδεται, καθώς, ο Δήμαρχος διαψεύδει τις πληροφορίες. Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν γίνεται γνωστό ότι η αστυνομία κρατάει μια τραπεζική υπάλληλο, με την κατηγορία της δημιουργίας τραπεζικών λογαριασμών πολλών εταιρειών, μεταξύ των οποίων και του Hidalgo.
Ο Saldaña πιστεύει, πια, πως τα προβλήματά του έχουν τελειώσει, όταν ο Δήμαρχος τον πείθει να δεχτεί τον Hidalgo ως αντιπρόεδρο του Συλλόγου…
vlc-01753
vlc-01752
vlc-01751
vlc-01750
vlc-01749
vlc-01744
vlc-01743
 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο: