ΚΑΘΕ Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:00 

«SIDE GAMES/ TODO POR EL JUEGO»

Έτος παραγωγής: (2018)

Δραματική σειρά, που θα ολοκληρωθεί σε 8 ωριαία επεισόδια, παραγωγής Mediapro, 2018.Η σειρά είναι μια ελεύθερη προσαρμογή του μυθιστορήματος «El Fútbol No es Así» που έγραψαν ο Javier Tebas και ο Pedro Torréns.
Στα παρασκήνια του κόσμου του ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα στα παράνομα στοίχηματα και τα στημένα παιχνίδια, θα ακολουθήσουμε τον πρωταγωιστή μας Mariano Hidalgo, επιχειρηματία, και θα δούμε πώς οι αρχικές καλές προθέσεις του μετατρέπονται σε ανεξέλεγκτη φιλοδοξία, που απειλεί να καταστρέψει ό,τι αγαπάει.
Τo «EΠIKINΔΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ» περιγράφει τον περίπλοκο κόσμο του ποδοσφαίρου μέσα από τις διασυνδέσεις του με τοπικούς πολιτικούς παράγοντες, μαφίες, τυχερά παιχνίδια, συνένοχους παίκτες σε στημένα παιχνίδια, την αγορά και την πώληση ξένων παικτών, και το αυξανόμενο ενδιαφέρον της διεθνούς μαφίας για τις ομάδες ποδοσφαίρου της δεύτερης κατηγορίας στην Ισπανία.

Eπεισόδιο 5

Ο Hidalgo είναι, ήδη, ένα μήνα πρόεδρος, και τα πράγματα φαίνονται να κυλούν ομαλά. Η ομάδα έχει αλλεπάλληλες νίκες, και όλοι μιλούν για ένα θαύμα. Τα γεγονότα, όμως, αποκαλύπτουν ότι τα λογιστικά νούμερα ήταν πειραγμένα, και, στην πραγματικότητα, η ομάδα έχει φαλιρίσει. Η Δήμαρχος, απορροφημένη στην προεκλογική εκστρατεία της, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο νοσοκομείο, πέφτει επάνω στον άνδρα που την επιτέθηκε, και ανακαλύπτει ότι μοιράζεται μαζί του ένα μυστικό από το παρελθόν.
Στο μεταξύ, η Αστυνομία, συνεχίζει τις έρευνες, για τον θάνατο Soto…
vlc-01753
vlc-01752
vlc-01751
vlc-01750
vlc-01749
vlc-01744
vlc-01743
 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο: