ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στις 12:00 & στις 16:00 

«BAHAMA BLUE»

Σειρά ντοκιμαντέρ έξι ωριαίων επεισοδίων, παραγωγής Parallax Film Productions, 2015.

Οι ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ είναι μια τηλεοπτική σειρά έξι επεισοδίων που εξερευνά το νησιωτικό σύμπλεγμα Μπαχάμες και ερευνά την άγρια φύση.
Πέρα από τις παραλίες με τη λευκή άμμο, κάτω από τα ειδυλλιακά τυρκουάζ νερά βρίσκεται ένας από τους πιο εντυπωσιακούς φυσικούς οικοτόπους στον κόσμο. Αυτή η εικόνα της τέλειας ομορφιάς μας οδηγεί σε έναν κόσμο, όπου η ζωή και ο θάνατος εναλλάσσονται τόσο φυσικά, χωρίς να ακολουθείται απαραίτητα η συγκεκριμένη σειρά, γεγονός που κάποιες φορές σε τρομάζει.
Η σειρά επικεντρώνεται στο να παρουσιάσει τις φυσικές ομορφιές και τα μοναδικά γεωγραφικά χαρακτηριστικά του νησιωτικού συμπλέγματος Μπαχάμες, όπως τα Μαγγρόβια, το Deep Blue Water, τα Sand Flats, το Coral, καθώς και τις Σπηλιές και τις Γαλάζιες Τρύπες. Καταγράφεται η αλληλεπίδραση που υπάρχει ανάμεσα στις φυσικές ομορφιές και την άγρια φύση, που περιλαμβάνει πολλά είδη καρχαριών, θαλάσσιες χελώνες, ιγκουάνα, δελφίνια, φάλαινες και φλαμίνγκο.
Eπεισόδιο 3

Αμμώδεις Επιφάνειες

Εκτός από τις παρθένες λευκές παραλίες που συναντάμε στις Μπαχάμες, οι αμμώδεις επιφάνειες ( τα Sand Flats) φιλοξενούν ιγκουάνα, όμορφα δελφίνια και προσφέρουν καμουφλάζ σε σαλάχια.
Αυτός ο μεγάλος όγκος από άμμο προσφέρει τη φιλοξενία του σε διάφορα πλάσματα που βασίζονται στη μεγάλη ποσότητα άμμου που υπάρχει στη ξηρά και στη θάλασσα. Οι θαλάσσιες χελώνες περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους βρίσκοντας τροφή στα θαλάσσια φυτά. Τα πλάσματα της άμμου έχουν μοναδικές δεξιότητες και μετατρέπουν τις φαινομενικά ερημικές συνθήκες σε πλεονέκτημα.
vlc-01904
vlc-01903
vlc-01902
vlc-01901
vlc-01900
 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο: