ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στις 15:00  


«Explorers: Grand Inventaire»

Σειρά 10 ωριαίων ντοκιμαντέρ.
Λιμνοθάλασσες μέσα σε λιμνοθάλασσες, μαγευτικοί ανεμοδαρμένοι βράχοι, είδη άγνωστα στους επιστήμονες, μυστηριακές παραδόσεις χιλιετίας …
Οι θησαυροί που κατοικούν στον πλανήτη μας είναι ατελείωτοι. Καθώς κερδίζουμε όλο και περισσότερες γνώσεις, αποκτούμε μια καλύτερη ιδέα για τα όσα δεν γνωρίζουμε ακόμα.
Ανακαλύπτονται και ταξινομούνται δεκαέξι χιλιάδες νέα είδη κάθε χρόνο. Και δεκάδες εκατομμύρια πρόκειται ακόμα να ανακαλυφθούν. Στην παράδοση των μεγάλων επιστημονικών αποστολών του 18ου αιώνα, εξοπλισμένη με προηγμένη τεχνολογία εξερεύνησης, η σειρά αυτή μας οδηγεί σε ένα εξαιρετικό ταξίδι για να ανακαλύψουμε το μεγάλο άγνωστο – τη γη μας.
Eπεισόδιο 5: Καναδική Αρκτική – Ζώνη Ζωής [Canadian Arctic – Land of Lives]

Η ερευνητική ομάδα εξερευνά την καναδική Αρκτική, μια εμβληματική περιοχή της κλιματικής αλλαγής που επηρεάζει τον πλανήτη μας. Για να καταγράψουμε τις αλλαγές στον πολιτισμό και τη φύση, την εξέλιξη της ζωής σε αυτά τα παγωμένα εδάφη, η ομάδα μας με επικεφαλής τον Olivier Chiabodo ταξίδεψε στο βόρειο τμήμα του Καναδά, από την άνοιξη μέχρι τις αρχές του χειμώνα.

vlc-00987
vlc-00985
vlc-00983
vlc-00981
vlc-00980
vlc-00979
vlc-00971
vlc-00970
 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο: