ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στις 23:00 

«LA PESTE / THE PLAGUE»
Έτος παραγωγής: (2018)
Σειρά μυστηρίου εποχής ισπανικής παραγωγής 2018 που θα ολοκληρωθεί σε έξι ωριαία επεισόδια.
Κατά τη διάρκεια της επιδημίας της βουβωνικής πανώλης στη μαγευτική Σεβίλλη του 1597, ο Ματέο, ένας πρώην στρατιώτη, επιστρέφει-τιμώντας το λόγο του – για να βρει και βοηθήσει τον γιο του νεκρού φίλου του . Προηγουμένως, ο Ματέο είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει την πόλη για να σώσει τη ζωή του, έχοντας καταδικαστεί σε θάνατο από την Ιερά Εξέταση για την εκτύπωση απαγορευμένων βιβλίων. Πριν μπορέσει να ολοκληρώσει την αποστολή του, ο Mateo συνελήφθη από τους Ιεροεξεταστές, οι οποίοι υποσχέθηκαν να του χαρίσουν τη ζωή, ζητώντας σε αντάλλαγμα την επίλυση μιας σειράς «διαβολικών» εγκλημάτων που διαπράχθηκαν στη Σεβίλλη.

Eπεισόδιο 3Η ΕΚΤΥΠΩΣΗ [EL IMPRESOR]

Το πτώμα άλλης μιας γυναίκας εμφανίζεται στο λιμάνι της πόλης. Είναι η Λουθίνα Ουτρέρα, η κόρη του πλοιάρχου Ουτρέρα. Όπως και τον Αθουάγα, την παλούκωσαν και της στράγγιξαν το αίμα. Ο Ματέο ανακαλύπτει ότι οι δύο φόνοι συνδέονται με την παλιά του πρέσα τυπογραφίας. Η αϋπνία του και οι δυσοίωνες παραισθήσεις του αρχίζουν να χειροτερεύουν. Η Τερέσα προσλαμβάνει την Εουχένια στο εργοστάσιο του άντρα της, παρά τις αντιδράσεις των άλλων εργατών, αντρών στο σύνολό τους, και τις προειδοποιήσεις του επιστάτη. Κατά τη γνώμη τους, μόνο ένας άντρας μπορεί να διευθύνει το εργοστάσιο. Ο πατέρας της Λεάνδρα, της φίλης του Βαλέριο, και ο Μοράτα, ένας από τους Είκοσι Τέσσερις του Συμβουλίου που δωροδόκησε ο Θούνιγα, πεθαίνουν από πανούκλα. Η κυβέρνηση αναγκάζεται να δημοσιοποιήσει την επιδημία και να κλείσει την πόλη.
4-4013-La-Peste-«JulioVergne-1
2-297-La-Peste-«JulioVergne_FINAL
1-3769-La-Peste-«JulioVergne-FINAL
2-18468-La-Peste-«JulioVergne_FINAL
1-15351-La-Peste-«Manutrillo
2-12853-La-Peste-«JulioVergne
1-09645-la-Peste-«JulioVergne_FINAL

Πρωταγωνιστούν: Pablo Molinero, Sergio Castellanos, Patricia López Arnaiz

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση https://series.ert.gr/the-plague/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες

 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο: