Κάθημερινά στις 15:30, ( 8ΟΣ  ΚΥΚΛΟΣ) 

«HEARTLAND»

Δραματική οικογενειακή, Καναδικής παραγωγής σειρά που θα ολοκληρωθεί σε 18 ωριαία επεισόδια ( 8ΟΣ  ΚΥΚΛΟΣ).

Η σειρά HEARTLAND βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα της Lauren Brooke και περιγράφει την ταραχώδη ζωή της δεκαεξάχρονης Amy Fleming, καθώς αγωνίζεται να εξισορροπήσει τις κοινωνικές, ρομαντικές και συναισθηματικές πιέσεις της εφηβείας μετά από ένα τραγικό ατύχημα της μητέρας της, Marion. Η Heartland είναι ένα αγρόκτημα αλόγων που βρίσκεται στην ύπαιθρο της Alberta, που η Amy αποκαλεί σπίτι της. Η Amy έχει κληρονομήσει την ικανότητα της μητέρας της να ακούει τα άλογα και τους ανθρώπους και να κατανοεί τι πραγματικά χρειάζονται. Μετά το θάνατο της μητέρας της, η Amy προσπάθησε να φτιάξει την σχέση της με την αδελφή της Lou, η οποία εγκατέλειψε τη δουλειά της για να έρθει στο σπίτι και να βοηθήσει στη διαχείριση της Heartland. Η επιστροφή του αποξενωμένου πατέρα τους, Tim που ξαναμπήκε στη ζωή τους όταν έμαθε για θάνατο της Marion θα προκαλέσει μπερδέματα.

Επεισόδιο 12ο: ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΛΑΝΤ [BROKEN HEARTLAND]

Όταν η Έιμι προσκαλείται σε κλινική ζώων στη Μοντάνα, αποφασίζει να κάνει αυτό το ταξίδι με τον Τάι, αλλά μια απρόσμενη συνάντηση ανατρέπει τα σχέδιά τους. Στο μεταξύ, πίσω, στο Χάρτλαντ, ο Τζακ και η Λίσα μπλέκονται στον καβγά του ζευγαριού, όταν η Λου ζητάει τον λόγο από τον Πίτερ για το ψέμα του και την απόφασή του να επιλέξει την καριέρα του στο Βανκούβερ από μια θέση στο Κάλγκαρι που θα του πρόσφερε τη δυνατότητα να περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του. Την ώρα που Τάι και Σκοτ είναι εκτός πόλης, η Τζόρτζι και η Τζέιντ ξεκινούν εθελοντική εργασία στην κτηνιατρική κλινική.
_31Q6698.JPG
_31Q6875.JPG
_31Q7648.JPG
_31Q8217.JPG
_31Q8264.JPG
_31Q8321.JPG

Παραγωγή: Καναδά
Παίζουν: Amber Marsall, Shaun Johnston, Graham Wardle, Michelle Morgan.

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση https://series.ert.gr/heartland-s08/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες
 Δείτε το trailer 
https://series.ert.gr/heartland/

Μοιράσου το άρθρο: